Dutch Filmworks releases op DVD en Blu-ray Disc in maart

Dutch FilmWorks releases in maart

THE PROGRAM

“Een wonderlijk fascinerende reconstructie van de Armstrong-affaire…voortreffelijke Ben Foster als Armstrong” - Trouw

The Program DVD & Blu rayHoe kan het dat wielrenner Lance Armstrong (Ben Foster) - geen sterke klimmer - opeens het peloton passeert tijdens bergetappes van de Tour de France? Sportjournalist David Walsh (Chris O'Dowd) staat alleen in zijn verdenkingen. Zijn vragen over dopinggebruik worden door Armstrong fel bestreden. Wil Walsh soms de aandacht afleiden van Livestrong, zijn fonds dat miljoenen binnenhaalde voor kankerbestrijding? Armstrong zelf genas tegen de verwachtingen in van uitgezaaide teelbalkanker voordat hij zeven keer op rij de Tour de France won – een ongeëvenaarde prestatie. Maar de verdenkingen stapelen zich op en in 2012 moet Armstrong toegeven dat hij deelnam aan het meest geavanceerde, professionele en succesvolle dopingprogramma dat de sportwereld ooit zag. Is Armstrong een monster of een man met een grenzeloze wil om te winnen?

CAST Ben Foster, Chris O'Dowd, Jesse Plemons, Lee Pace, Dustin Hoffman en Guillaume Canet
REGIE Stephen Frears

GENRE Biografisch drama
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 103 minuten
EXTRA’S Featurette, Becoming Lance, interview with David Walsh
KIJKWIJZER 12
ADVIESPRIJS DVD € 17,99 BLU-RAY € 19,99

RELEASEDATUM 18.03.2016

 

DARK PLACES

“A puzzling thriller with intensely fascinating characters” - CinemaBlend

Dark Places DVD & Blu rayLibby Day (Charlize Theron) was zeven jaar oud toen haar moeder en twee zusjes op brute wijze werden vermoord op hun boerderij in Kansas. De getraumatiseerde Libby wees destijds haar broer Ben aan als dader. Meer dan t wintig jaar later zit Ben nog steeds achter de tralies en is Libby aan lager wal geraakt. Uit geldgebrek accepteert ze een aanbod om onderzoeker Lyle Wirth te helpen bij het reconstrueren van die verschrikkelijke moordpartij. Terwijl ze de puzzelstukjes van de zaak bij elkaar zoeken, begint Libby te twijfelen aan wat ze die nacht heeft gezien. Heeft ze haar broer ten onrechte beschuldigd? Maar wie heeft dan haar moeder en zusjes vermoord? Na Gone Girl is dit de tweede verfilming van een spannende bestseller van schrijfster Gillian Flynn.

CAST Charlize Theron, Nicholas Hoult, Christina Hendricks, Chloe Grace Moretz
REGIE Gilles Paquet-Brenner (Haar naam was Sarah, Pretty Things)

GENRE Thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 113 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 BLU-RAY € 17,99

RELEASEDATUM 25.03.2016

 

SLEEPING WITH OTHER PEOPLE

“Sleeping with other people geeft de standaard romantische komedie een frissere invulling.” - De Telegraaf

Sleeping WIth Other People DVDJaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagdden, komen Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch mislukte romances hebben geleid tot eindeloos vreemdgaan, dus besluiten ze hun vriendschap platonisch te houden om samen te herstellen van alle liefdesmisère. En hoe help je een goede vriend beter dan met een cursus zelfbevrediging? Kan liefde ook opbloeien terwijl je met andere mensen naar bed gaat?

CAST Jason Sudeikis, Alison Brie, Adam Scott, Amanda Peet, Natasha Lyonne
REGIE Leslye Headland (Bachelorette)

GENRE Romantische komedie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 95 minuten
KIJKWIJZER 12
ADVIESPRIJS DVD € 14,99

RELEASEDATUM 18.03.2016

 

HOW TO WRITE LOVE

Een heerlijke romantische komedie met de ster van Four Weddings and a Funeral, Music and Lyrics en Love Actually!

How To Write Love DVDKeith Michaels (Hugh Grant) is een scenarioschrijver die betere tijden heeft gekend. Ooit won hij een Oscar, maar hij heeft al jaren geen script meer verkocht. Hij drinkt te veel en versiert veel te jonge vrouwen. Wanneer zijn manager hem vertelt dat hij bijna blut is, neemt hij uit noodzaak een baan op een universiteit in een klein stadje bij New York, als docent creatief schrijven. Het duurt natuurlijk niet lang of hij ligt met één van zijn jonge studentes in bed. Deze Karen, jong en naïef, brengt Keiths hoofd op hol. Maar het is de oudere Holly (Marisa Tomei), een alleenstaande moeder, met wie hij een echte band voelt. Keith moet een keuze maken, maar dat valt hem niet makkelijk!

CAST Hugh Grant, Marisa Tomei, J.K. Simmons, Allison Janney, Bella Heathcote
REGIE Marc Lawrence (Miss Congeniality, Two weeks notice, Music and lyrics)

GENRE Romantische komedie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 107 minuten
KIJKWIJZER AL
ADVIESPRIJS DVD € 9,99

RELEASEDATUM 25.03.2016

 

MOORDVROUW - SEIZOEN 5

Moordvrouw DVDIn het vijfde seizoen van de politieserie ‘Moordvrouw’ krijgt de rechercheafdeling onder leiding van Carla Vreeswijk meer dan ooit te maken met uitdagingen die het uiterste vragen van het team. Zo nemen ze het ondermeer op tegen illegale wapenhandel en gaat Evert undercover in het imperium van een gevreesde crimineel. Tegelijkertijd spelen er in de privésfeer van de teamleden zaken die het werk er niet bepaald makkelijker op maken. Fenna heeft nog steeds te kampen met de lichamelijke gevolgen van de explosie waarbij ze bijna om het leven is gekomen. Bram krijgt een groot verlies binnen zijn familie te verwerken en Liselotte moet het verleden onder ogen zien wanneer ze iemand ontmoet van lang geleden. Richting het einde van het seizoen raakt het rechercheteam verzeild in een zaak die groter is dan ze ooit hebben meegemaakt. Alles waar ze de afgelopen jaren voor gewerkt hebben, wordt op het spel gezet.

CAST Wendy van Dijk, Renée Soutendijk, Thijs Römer, Achmed Akkabi, Porgy Franssen, Fockeline Ouwerkerk, Mehrnoush Rahmani
REGIE Hanro Smitsman, Tim Oliehoek, Joram Lürsen, Mark de Cloe, André van Duren

GENRE Drama/actie/misdaad/serie
TAAL Nederlands gesproken, ondertiteling voor doven en slechthorenden
SPEELDUUR 432 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 24,99

RELEASEDATUM 25.03.2016

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  08-03-2016

In België krijgen we ook nog de vlaamse films D'Ardennen en Wat Mannen Willen op blu-ray deze maand. Dit zijn de extra's die erop staan: D'Ardennen: °Audioco...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina