Dutch Filmworks releases op DVD en Blu-ray Disc in maart

Dutch Filmworks



Dutch Filmworks Home Entertainment presenteert:


UNIVERSAL SOLDIER: DAY OF RECKONING (DVD & Blu-ray Disc)

“Hard-hitting, bloody, no-holds-barred fighting action!”

coversNadat zijn vrouw en dochter zijn vermoord ontwaakt John (Scott Adkins uit The Expendables 2) uit een coma. Achtervolgd door herinneringen aan de brute slachtpartij, zweert hij wraak. De enige aanwijzing: de vingerafdrukken van Luc Devereaux (Jean-Claude Van Damme) die op de plaats van de moorden werden gevonden. Maar nog voor John op zoek kan naar de daders, wordt hij aangevallen door een niet te stoppen moordmachine. John slaat op de vlucht en komt vervolgens op het spoor van een leger genetisch gemanipuleerde soldaten die onder leiding staan van Andrew Scott (Dolph Lundgren). Terwijl hij dichter in de buurt komt van Scott en Devereaux, doet John een schokkende ontdekking…

Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Andrei “de Pit Bull” Arlovski en Dolph Lundgren staan garant voor keiharde botbrekende gevechten en ongelofelijk stuntwerk in dit verrassend spectaculaire slotakkoord van de Universal Soldier- reeks!

CAST Jean-Claude van Damme, Dolph Lundgren en Scott Adkins

REGIE John Hyams

GENRE Actie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 114 Minuten
KIJKWIJZER 16 jaar

ADVIESPRIJS DVD € 14,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 05.03.2013

 

THE BAY (DVD & Blu-ray Disc)

coversThe Bay is een beklemmende eco-horror van Oscarwinnaar Barry Levinson en de makers van Paranormal Activity. Samengesteld uit beelden van bewakingscamera’s, amateurvideo en een TV-ploeg vormt The Bay een schokkende film over een ongekende ecologische ramp.

De viering van 4 Juli in het gezellige badplaatsje Claridge, Maryland liep in 2009 uit op een bizar bloedbad. Nu pas zijn de beelden die daarvan zijn gemaakt achter elkaar gezet en is te zien wat er misging op deze zonovergoten dag aan de Chesapeake Bay. En wiens schuld het was dat niet op tijd is ingegrepen. Was het de burgemeester, die het alarm negeerde van twee Franse waterbiologen die een duizelingwekkend hoog niveau bacteriën in het water vonden? Was het de kippenboer die enorme hoeveelheden kippenmest in de baai loosde waardoor de bacterie muteerde tot een parasiet? Feit is dat de bewoners van Claridge op die fatale dag te maken kregen met een vijand die niemand zag aankomen. Een vijand die aanviel van binnenuit… hun eigen lichamen.

CAST Kristen Connolly, Christopher Denham en Michael Beasley

REGIE Barry Levinson

GENRE Horror/Thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 84 Minuten
KIJKWIJZER 16 jaar

ADVIESPRIJS DVD € 17,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 19.03.2013

 

A FEW BEST MEN (DVD & Blu-ray Disc)

“Hard-hitting, bloody, no-holds-barred fighting action!”

coversIn deze hilarische komedie sluit de Britse David (Xavier Samuel) zijn jaartje backpacken wel heel origineel af. Vlak voor zijn terugreis vraagt hij zijn Australische travel mate Mia (Laura Brent) ten huwelijk en ze zegt ja! Terug in Londen trommelt hij zijn vrienden Tom (Kris Marshall), Graham (Kevin Bishop) en Luke (Tim Draxl) op en stappen ze op het vliegtuig naar de Blue Mountains bij Sydney. Daar ontmoet David zijn schoonouders; de rijke zakenman Jim en de levenslustige Barbara (Olivia Newton-John). David is vast van plan om een goede indruk te maken op zijn schoonfamilie, maar al vanaf de gierend uit de hand lopende vrijgezellenavond gaat niets volgens het boekje. Hoe de bruiloft kan uitlopen op een poging van de vier vrienden om cocaïnebolletjes uit een prijswinnende ram te halen, valt dan ook niet in deze synopsis uit te leggen.

CAST Laura Brent, Xavier Samuel, Kris Marshall, Rebel Wilson en Olivia Newton-John

REGIE Stephan Elliott

GENRE Komedie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 97 Minuten
KIJKWIJZER 12 jaar

ADVIESPRIJS DVD € 9,99 Blu-ray € 12,99

RELEASEDATUM 19.03.2013

 

CRIME SCENE INVESTIGATION: 12.2 (DVD)

coversLas Vegas. De stad van casino’s, hotels, glitter en glamour. Maar ook de stad van moord en doodslag. Het CSI-team onder leiding van Raymond Langston werkt hier aan de meest bizarre en mysterieuze moordzaken. Met een combinatie van technisch onderzoek en ouderwets speurwerk gaan de helden van de forensische recherche van Las Vegas elke zaak te lijf. In seizoen 12 pakken we de draad op enkele maanden na de gebeurtenissen met seriemoordenaar Nate Haskell. Het team is nog steeds getraumatiseerd en CSI Langston is door Interne Zaken op non-actief gesteld. We maken kennis met de nieuwe CSI supervisor: D.B. Russell, gespeeld door Ted Danson. De nieuwe baas wordt niet meteen door iedereen geaccepteerd. Maar wanneer het team opnieuw het doelwit wordt van een aanslag, neemt Russell meteen de leiding om zijn mensen buiten gevaar te houden…

CAST Ted Danson (Saving Private Ryan), Marg Helgenberger (Mr. Brooks), Elisabeth Shue (Hollow Man)

REGIE Diversen

GENRE Misdaad
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR Circa 450 Minuten
KIJKWIJZER 12 jaar

ADVIESPRIJS DVD € 29,99

RELEASEDATUM 05.03.2013

 

COPPER (DVD & Blu-ray Disc)

coversNew York, 1864. Politieman Kevin Corcoran keert terug van de Amerikaanse Burgeroorlog en ontdekt dat zijn dochter dood is en zijn vrouw vermist. Corcoran verdeelt zijn tijd tussen het oplossen van misdaden en het zoeken naar zijn vrouw. Waar is ze gebleven? En hoe kwam zijn dochter aan haar einde? Corcorans werk in deze stad vol misdaad en corruptie brengt hem van de levensgevaarlijke achterbuurten van Five Points tot de high society van Fifth Avenue. Daarbij krijgt hij hulp van Dr. Freeman, die zijn wetenschappelijke kennis gebruikt om Corcoran te helpen bij het oplossen van gruwelijke misdaden.

Copper is de gloednieuwe must-see tv-serie van veelvuldig Emmy-winnaar Tom Fontana (Homicide: Life on the Streets,
het gevangenisdrama Oz) en Oscarwinnaar Barry Levinson (Good Morning, Vietnam, Rain Man en Sleepers).

CAST Tom-Weston Jones, Kyle Schmid en Anastasia Griffith

REGIE Jeff Woolnough

GENRE Drama
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR Circa 600 minuten
KIJKWIJZER 16 Jaar, geweld, sex

ADVIESPRIJS DVD € 39,99 Blu-ray € 44,99

RELEASEDATUM 19.03.2013

 

BBC EARTH: AFRICA (DVD & Blu-ray Disc)

coversNa Planet Earth, Frozen Planet en Earthflight daagt BBC Earth u uit om het grootste avontuur tot nu toe aan te gaan op het majestueuze contintent Afrika. Sir David Attenborough zelf leert ons in vijf afleveringen het wonderbaarlijke continent en haar minstens zo verrassende dierlijke bewoners kennen.
Van de verstilde schoonheid van de Atlastoppen naar Kaap de Goede Hoop en van het broeiende oerwoud van Congo naar de beukende golven van de Atlantische Oceaan: een tocht door ongerept regenwoud, nooit eerder gefilmde bergketens en zelfs een besneeuwde woestijn. Vanuit de dynamische spanning tussen de wildernis en haar bewoners ontvouwt zich de dramatische schoonheid en kracht van dit majestueuze continent: prehistorisch ogende schoenbekooievaars strijden om de macht, dartele hagedissen verschalken letterlijk over de rug van leeuwen een maaltje en giraffen ontpoppen zich als meedogenloze vechters.
Iedere aflevering belooft intieme oog in oog ontmoetingen met bijzondere dieren, betreedt nog onontdekte gebieden. U dacht Afrika te kennen? De echte ontdekkingsreis begint nu pas…

Episodes:
1: Kalahari
2: Savannah
3: Congo
4: Cape
5: Sahara

Extra’s:
Africa: The Future - Africa: The making of - Exclusief interview met Sir David Attenborough - Interviews met Michael
Gunton (executive producer), James Honeyborne (series producer), Martin Colbeck (cameraman) and Richard
Matthews (cameraman) - Outtakes - exclusieve deleted scenes - exclusief ongezien beeldmateriaal - Africa booklet -
Africa landkaart

CAST Sir David Attenborough (presentator)

GENRE Natuurdocumentaire/serie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR Circa 400 minuten
KIJKWIJZER 6 Jaar

ADVIESPRIJS DVD € 44,99 Blu-ray € 49,99

RELEASEDATUM 19.03.2013

 

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  02-03-2013

Die cover van Copper lijkt totaaaal niet op die van Boardwalk empire...
Lees meer >

Digi-gek  |  02-03-2013

Heb zo'n hekel aan de grote Blu Ray boxen van DFW's BBC Earth releases. Die passen niet in mijn Blu Ray kast (te hoog) en nemen veel ruimte in beslag. Ik ga voo...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina