DVD-box Echte Gooische Meisjes

CVPublishing, RTL Nederland en Eyeworks presenteren:

Echte Gooische Meisjes
Het complete seizoen op 2 DVD’s

De reality soap ‘Echte Gooische Meisjes’ geeft een uniek en exclusief kijkje in het leven van vijf meiden uit het Gooi. Riante villa’s, dure auto’s en verre vakanties zijn normale zaken in de levens van Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie. De camera volgt het vijftal op de voet tijdens hun gezamenlijke etentjes, de borrels, het shoppen en in de sportschool.

Aansluitend op de tv-uitzendingen (elke donderdag om 22.00 op RTL5) komt de gehele serie op 4 december a.s. uit in een 2-DVD-box.
Extra: In de DVD-box zit een overzichtskaart met ‘hotspots’ uit de serie. Met deze kaart kan men zelf een ‘rondje Gooi’ doen en een kijkje nemen op een aantal locaties die in ‘Echte Gooische Meisjes’ te zien zijn. Bovendien staan er voor al deze locaties unieke kortingsaanbiedingen of welkomstgeschenken vermeld, die speciaal voor de fans van ‘Echte Gooische Meisjes’ geselecteerd zijn (waarde aanbiedingen: rond de €500).

Productspecificaties:
8 afleveringen in 2-DVD-box
Nederlands gesproken
Consumentenadviesprijs: € 16,99

Recente artikelen

Laatste reacties

jongrc  |  18-01-2009

"Echte Gooische Meisjes"?? Nee, doe maar niet. Ze zouden de "Echte" wereld niet overleven. Maar ja...er zijn liefhebbers voor, toch?
Lees meer >

Jordy van Buel  |  10-12-2008

Laten we het ontopic houden mensen en niet elkaar persoonlijk aan gaan vallen!
Lees meer >

le-nnart  |  10-12-2008

moet hier niet iemand " You have received a warning at DVD.nl Forum " uitdelen omdat mensen hier persoonlijk worden ?????
Lees meer >

mark_a  |  10-12-2008

Als je goed had gelezen heb ik gezegd dat ik daar niet goed over kan oordelen als ik iemand niet goed kan, maar zo komt het op mij over. Intellectueel zijn of n...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina