DVD Dierenmanieren op Reis - Afrika

CVPublishing en TROS presenteren:

Dierenmanieren Op Reis 1 AFRIKA

Martin Gaus trekt de hele wereld rond om inheemse dieren in hun eigen leefomgeving te laten zien en ze zo dichtbij de kijker te brengen. De reislustige Gaus is een dieren- en natuurliefhebber, die op zijn eigen bekende wijze de kijker deelgenoot maakt van zijn verbazing over wat hij onderweg tegenkomt en ervaart. Daarbij gaat hij informatie over de bedreigingen waaraan zijn onderwerpen en reisdoelen bloot staan niet uit de weg.

Op 7 mei a.s. komt de eerste Dierenmanieren op Reis DVD uit, een verzameling van de mooiste afleveringen over Afrika. Daarbij staan Namibië, Kenia, Oeganda en Zuid Afrika (2 afleveringen) centraal.

Dierenmanieren is jarenlang uitgezonden door de TROS, en heeft van Martin Gaus de bekendste dierendeskundige van Nederland gemaakt. In de unieke afleveringen van Dierenmanieren op Reis verkent hij de dierenwereld buiten onze landsgrenzen en laat hij de kijker de meest bijzondere dieren en gebeurtenissen zien. Op deze eerste DVD kijkt hij rond in Afrika, op de eerstvolgende DVD’s zullen ook zijn belevenissen in Noord Amerika, Midden & Zuid Amerika en de Poolgebieden te zien zijn.

Productspecificaties DVD 1 - AFRIKA: 5 afleveringen, lengte 162 min Releasedatum: 7 mei 2009 Nederlands gesproken Consumentenadviesprijs: € 14,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina