DVD.nl introduceert 'Powerbuys' forum

Omdat er vanuit de bezoekers van het forum veel vraag naar bleek, hebben we speciaal voor powerbuys een nieuw subforum in het leven geroepen.

Wat is een powerbuy?

Wie groot inkoopt krijgt betere prijzen. Dat is een universeel feit en met de communicatiemogelijkheden die het internet biedt kunnen consumenten zich makkelijker dan ooit groeperen. Door samen in één keer een grote order bij een fabrikant of winkel te plaatsen is het soms mogelijk om aanzienlijke korting op gangbare winkelprijzen te krijgen.

Waar is het nieuwe forum voor bedoeld?

Het nieuwe forum is bedoeld om powerbuys op te zetten, te managen en voor geinteresseerden om zich aan te melden. De praktijk zal moeten uitwijzen in hoeverre er extra regels nodig zullen zijn om een en ander in goede banen te leiden.
Momenteel geldt alleen de richtlijn dat het om producten moet gaan waarop ofwel een goede korting mogelijk is, ofwel die moeilijk (bijvoorbeeld alleen met creditcard en/of in het buitenland) verkrijgbaar zijn. Dus gelieve geen acties op te zetten om te proberen mainstream DVD\'s goedkoper te krijgen. Buiten het feit dat dat moeilijk zal lukken zal dat ook zorgen voor het vollopen van dit forum, terwijl we het uiteraard graag overzichtelijk houden.

DVD.nl en Powerbuys

LET OP: Het opzetten en/of deelnemen aan powerbuys via het forum geschiedt geheel op eigen risico. DVD.nl faciliteert alleen de mogelijkheid om over powebuys te discussieren en is zelf geen partij in de transacties. DVD.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot (onderlinge) transacties van geld en goederen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Edgar Smit  |  29-07-2005

Inderdaad top dat het zo snel geregeld is crew! Edgar, volgens mij ben jij van een andere afdeling maar het is wel grappig om te zien dat de crew de crew com...
Lees meer >

Alexander D  |  29-07-2005

Inderdaad top dat het zo snel geregeld is crew! Edgar, volgens mij ben jij van een andere afdeling maar het is wel grappig om te zien dat de crew de crew com...
Lees meer >

Edgar Smit  |  29-07-2005

Complimenten aan de crew! Gezien het enorme succes van de QED powerbuy en de test-DVD met dBmeter powerbuy zal dit hopelijk veel voordeel gaan opleveren.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina