DVD.nl kondigt nieuwe regels voor avatars aan

Beste bezoekers,

DVD.nl groeit de afgelopen maanden in een snel tempo en daar zijn we uiteraard erg blij mee! Helaas heeft de groei als nadeel dat het verbruik van bandbreedte ook snel toeneemt, en daarmee de kosten om de site in de lucht te houden. De afgelopen weken hebben we meerdere optimalisaties uitgevoerd en na het bestuderen van de serverstatistieken is gebleken dat momenteel met name de vele avatars op het forum zorgen voor zeer veel dataverkeer omdat deze niet gecachet worden. Aangezien dit veel kosten met zich meebrengt zijn we genoodzaakt met ingang van volgende maand een scherper avatar-beleid te voeren. De nieuwe regels zijn als volgt:

  • Alleen een duidelijke foto van jezelf is nog toegestaan als avatar, als bewijs dient een scan van een geldig legitimatiebewijs naar het beheer gemaild te worden. Na goedkeuring wordt de avatar vervolgens actief gemaakt.
  • Om de kosten te kunnen dekken zullen wij tevens de geringe vergoeding van 9,95 Euro per jaar vragen voor het gebruik van de avatarmogelijkheid op het forum. Betaling kan geschieden via acceptgiro, PayPal, of Walliecard. Meer informatie hierover volgt binnenkort, we zijn nu druk bezig om dat technisch rond te maken.

Met deze maatregelen kunnen wij DVD.nl verder laten groeien zonder daarbij extreem hoge kosten te maken, en bovendien blijft de snelheid van de website op deze manier gegarandeerd.

Alvast dank voor jullie begrip en medewerking.

Namens DVD.nl,

Eric van Ballegoie
Hoofdredacteur.

Recente artikelen

Laatste reacties

Steven Maas  |  05-04-2004

Avator? Is dat familie van de mestkever? (6)Humor zakt af en toe tot het vriespunt... dat zijn eerder grapjes die ik zou maken. :roll: ;)
Lees meer >

Richard vd Heide  |  05-04-2004

Leuk :) Waren jullie trouwens in de war met de datum of valt het anders teveel op :P
Lees meer >

BigC  |  02-04-2004

Ik wil graag een poster van mezelf uploaden. Ik wil hier best 25 euro voor betalen. Deal?
Lees meer >

Alex van den Berg  |  01-04-2004

En toen was mijn Avator weer terug (6)Avator? Is dat familie van de mestkever? (6)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina