DVD.nl zoekt nieuwe recensenten!


DVD.nl zoekt nieuwe recensenten.


Het recensieteam van DVD.nl is op zoek naar nieuwe recensenten! Jaarlijks bespreekt de redactie van DVD.nl vele DVD’s en Blu-ray Disc's. Om de continuïteit te waarborgen zoeken we dus versterking van het team. Vind je het leuk om over een bepaalde DVD of Blu-ray Disc te schrijven, laat het ons dan weten of schrijf een proefrecensie. Mogelijk nodigen we je dan uit om tot het team van DVD.nl toe te treden. We hebben echter wel een paar voorwaarden:

  •  Je hebt een goede schrijfstijl en weet raad met correcte spelling en taalgebruik.
  •  Je bent in het bezit van de benodigde apparatuur om DVD's en/of Blu-ray Disc's te beoordelen op beeld- en geluidskwaliteit. Vooral voor het recenseren van Blu-ray Disc's zijn de eisen vrij strikt! Je moet dan minimaal de mogelijkheid hebben om de nieuwe geluidsformaten weer te geven, over een Full HD scherm te beschikken en de juiste computerapparatuur te hebben.
  •  Je hebt tijd om op regelmatige basis werk af te leveren. Hoeveel dat is gaat in overleg.
  •  En last but not least, je hebt interesse in films en gerelateerde media.

Lijkt je dit wat en wil je een proefrecensie schrijven? Stuur ons dan een e-mail. Vermeldt dan in ieder geval je forumnaam, geef wat informatie over jezelf en waar je interesses (binnen DVD gebied) liggen. Wij nemen dan contact met je op.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina