Eastern Promises vanaf 14 mei op 2-Disc SE DVD

RCV Sell Thru Entertainment Presenteert:

EASTERN PROMISES
2-Disc Special Edition Digipack

Every Sin Leaves a Mark

In de nieuwe thriller van de beroemde regisseur David Cronenberg speelt Viggo Mortensen wederom een intrigerende hoofdrol. In de grimmige wereld van de Russische maffia in Londen ontmoet hij een verpleegster die de dood van een jonge prostituee met zijn werkgever in verband dreigt te brengen. Eastern Promises werd onder andere genomineerd voor een Oscar en drie Golden Globes.

Vanaf 14 mei is Eastern Promises verkrijgbaar op DVD als schitterende 2-Disc Special Edition.

Synopsis
Nadat een tienermeisje in het ziekenhuis overlijdt terwijl ze bevalt van een gezonde baby, ontdekt verpleegster Anna een Russisch geschreven dagboek in haar tasje. In een poging te achterhalen wie de nabestaanden zijn klopt ze aan bij het Oost-Europese restaurant Trans-Siberia van Semyon. Semyon biedt aan het dagboek voor haar te vertalen, maar heeft daar als lid van de beruchte Vory V Zakone maffiaclan zo zijn eigen redenen voor. De zoon van Semyon, de flamboyante macho Kirill, kan door zijn roekeloze gedrag niet zonder de hulp van zijn vriend en chauffeur Nikolai Luzhin. Dat blijft niet onopgemerkt door Semyon, die Nikolai promoveert tot volwaardig lid van de maffiaclan. Toch kan de keiharde Nikolai de opdracht Anna en haar bemoeizuchtige Russische oom uit de weg te ruimen niet voltooien. Is het zijn zwak voor de kwetsbare verpleegster of speelt er meer?

Disc 1:
-De Film

Disc 2:
De Extra’s:
-Secrets and Stories
-Marked for Life
-Interviews met cast & crew
-B-roll (opnames op de set)
-Photogallery

Regie:
David Cronenberg (Videodrome, The Fly, eXistenZ, A History of Violence)

Cast:
Viggo Mortensen (The Lord of the Rings, A History of Violence)
Naomi Watts (The Ring, 21 Grams, King Kong)
Vincent Cassel (L\' Appartement, Irriversible, Ocean\'s Twelve)

Recente artikelen

Laatste reacties

steven van dijk  |  25-03-2008

Ik ga de film zeker aanschaffen, weer eentje voor mijn David Cronenberg Collectie. Blijft altijd een genot en een ervaring om zijn films te bekijken.
Lees meer >

Frank  |  23-03-2008

Het is ook nooit goed :twisted::wink: Nee. (6)
Lees meer >

TheGodfather  |  23-03-2008

Klinkt goed .Wordt het dan toch nog wat bij RCV? :p De extra's stellen niet zoveel voor. "Secrets and Stories" duurt maar 11 minuten, "Marked for Life" slechts...
Lees meer >

Bruce Lee  |  23-03-2008

Deze ga ik zeker halen. 2 keer gezien, 1 keer in de bios, 1 keer Thuis en ook de 2e keer was ik weer verbaasd van hoe goed de film is. Die 1ste keer in de bios ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina