Een bruid, een bruidegom, veel gasten en een taart - TABLE 19 komt op DVD en Blu-ray

Table 19 still

Over rouwen en trouwen

TABLE 19

Table 19 DVDTable 19 Blu-ray
vanaf 25 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray
reeds beschikbaar via Digital HD

Een bruid, een bruidegom, veel gasten en een taart: alle ingrediënten voor een geslaagd huwelijk zijn aanwezig. Tot Eloise aan de kant wordt geschoven door haar vriend – en door de bruid. Op het huwelijksfeest wordt ze verbannen naar de tafel voor wegwerpgasten: vreemde snuiters die slechts een minimale rol spelen in het leven van het bruidspaar. Wat volgt, is een zoektocht naar de zonneschijn achter een wel heel dikke regenwolk. Het verhaal van TABLE 19 komt binnenkort uit op DVD en Blu-ray, zodat je het van dichtbij mee kan beleven.
 
Synopsis
Nadat Eloise (Anna Kendrick) door de getuige wordt gedumpt, is zijzelf opeens niet meer nodig als getuige bij het huwelijk van haar oudste vriendin. Ze besluit om ondanks alles tóch te gaan en belandt samen met andere ongewenste gasten aan een tafeltje helemaal achterin de zaal. Terwijl er allerlei geheimen worden onthuld, ontstaat er een klik tussen Eloise en haar tafelgenoot en ontdekt ze dat vriendschappen – en zelfs romances – onder de meest vreemde omstandigheden kunnen ontstaan.

Table 19 still

Cast
TABLE 19 bestaat uit een cast van legendarische comedy-acteurs. Anna Kendrick (Pitch Perfect, Up in the Air, Twilight) neemt de leiding en wordt ondersteund door Lisa Kudrow (Friends, P.S. I Love You), Craig Robinson (Brooklyn 99, Hot Tub Time Machine) en Rya Meyers (The Flip Side, L.A. Girls). De regie is in handen van Jeffrey Blitz, de man achter Rocket Science, Spellbound en bekend als gastregisseur bij onder meer The Office en Trial & Error.
 
DVD en Blu-ray
Op de DVD en Blu-ray van TABLE 19 kan je enkele verwijderde scènes uit de film ontdekken. Andere extra's zijn de bioscooptrailer, promotiefeaturettes en een galerij om in rond te neuzen.
 

PRODUCTINFORMATIE
Cast: Claire Danes, Rupert Friend, Mandy Patinkin
Genre: TV, Misdaad
Leeftijd: 12

Technische specificaties DVD:
Lengte: 84 minuten
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2.39:1)
Extra's:

  • Verwijderde scènes
  • Promotiefeaturettes
  • Galerij
  • Bioscooptrailer

Technische specificaties Blu-ray:
Lengte: 87 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1 
Aspect ratio: 16:9 (2.39:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels e.a.
Extra's:

  • Verwijderde scènes
  • Promotiefeaturettes
  • Galerij
  • Bioscooptrailer

Table 19 still

Releasedatum: 25 oktober

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina