Een onmogelijke liefde in SETTE GIORNI - vanaf 17 juli op DVD, nu reeds On Demand

Een onmogelijke liefde in

SETTE GIORNI / 7 DAYS

Sette Giorni DVD

Vanaf 17 juli op DVD verkrijgbaar
Reeds beschikbaar On Demand

Het meeslepende verhaal over een onmogelijke liefde is vanaf nu beschikbaar On Demand. Vanaf 17 juli is dit prachtige verhaal ook verkrijgbaar op DVD. In ‘Sette Giorni/7 Days’ vertrekken Ivan en Chiara naar Levanzo om een bruiloft voorbereiden. Tijdens de voorbereiding ontstaan er onbedoeld en tot hun eigen verbazing bepaalde gevoelens. Ze besluiten zeven dagen te genieten van elkaar tot het trouwfeest. Alleen blijkt het afscheid nemen moeilijker dan gedacht.

Sette Giorni still

Synopsis
Ivan en Chiara ontmoeten elkaar op het Italiaanse eiland Levanzo waar zij de bruiloft van Ivans broer en Chiara‘s beste vriendin moeten voorbereiden. Ondanks dat Ivan vastberaden is niet de fout van zijn laatste relatie te herhalen en Chiara haar huwelijk niet op het spel wilt zetten, worden de twee stapel verliefd op elkaar. Ze besluiten om de relatie voor slechts een paar dagen voort te zetten en het uit te maken wanneer de gasten van het huwelijk op het eiland arriveren. Echter maakten zij dit plan zonder rekening te houden met de liefde.

In de hoofdrol o.a. Bruno Todeschini, Alessia Barela, Gianfelice Imparato, Marc Barbé en Linda Olsansky. De film is geregisseerd door de bekende regisseur Rolando Colla die ook 'Summer Games' regisseerde (welke een Oscar-inzending was voor Zwitserland). ‘Sette Giorni/7 Days’ kende haar première op Zurich Film Festival en werd positief ontvangen. Vanaf februari was de film in een aantal Nederlandse bioscopen te zien.

Cast: Bruno Todeschini, Alessia Barela, Gianfelice Imparato, Marc Barbé en Linda Olsansky
Regie: Rolando Colla
Genre: Drama

Technische specificaties: 
Speelduur: 96 minuten
Taal:
Engels en Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital Surround 5.1
Kijkwijzer: 12 (seks)
Adviesprijs: €14,99

On Demand
'Sette Giorni/7days’ is beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, KPN, Moviemax Online, Tele2, Pathé, iTunes, Google Play, Proximus.

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina