Eerste documentaire met Dolby Atmos: Earth - Een Onvergetelijke Dag

Allereerste documentaire met Dolby Atmos

Earth: Een Onvergetelijke Dag

Earth Een Onvergetelijke Dag poster

Vanaf 18 januari in de bioscoop

Een primeur voor Earth: Een Onvergetelijke Dag! Het is de eerste documentaire die wordt uitgebracht in een Dolby Atmos-versie. Deze versie van de film is in Nederland en België te zien in verschillende grote bioscoopzalen die de Atmos-technologie hebben. Dolby Atmos biedt een realistische audioweergave en een indrukwekkende surround-sound. Earth: Een Onvergetelijke Dag is het langverwachte vervolg op de veelgeprezen BBC-documentaire Earth uit 2007. De natuurdocumentaire draait met de voice-over van acteur Thom Hoffman vanaf 18 januari in de bioscoop.

De langverwachte opvolger van Earth
In Earth: Een Onvergetelijke Dag neemt de BBC je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken. Ga mee op een eendaagse reis vol schoonheid in dit epos dat Moeder Aarde in het zonnetje zet.

Voice-over van Thom Hoffman
Acteur Thom Hoffman spreekt de Nederlandse voice-over in bij Earth: Een Onvergetelijke Dag. Hoffman heeft als stemacteur eerder onder andere de bekroonde documentaire Hollands Licht en de film D-DAY NORMANDY 1944 voor het Omniversum ingesproken. Hij is daarnaast bekend als acteur van diverse films en Tv-series als Dokter Tinus, Freddy, leven in de brouwerij, Zwartboek en De Eetclub.

The Searchers logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  11-01-2018

Nature 3D (a.k.a. Enchanted Kingdom) Moest hem zelf ook even opzoeken en hij staat op eenzame hoogte. :mrgreen:
Lees meer >

Rogier Burghout  |  11-01-2018

Uitgebracht in Nederland dan, want ik heb al een documentaire in Dolby Atmos uit het verre oosten. ;-) There's always a bigger fish...;)
Lees meer >

Claudio Santulli  |  11-01-2018

Uitgebracht in Nederland dan, want ik heb al een documentaire in Dolby Atmos uit het verre oosten. ;-)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina