Elle Fanning speelt de hoofdrol in de muzikale dramafilm TEEN SPIRIT - 13 november op DVD en Blu-ray

Elle Fanning speelt de hoofdrol in de muzikale dramafilm

TEEN SPIRIT

Teen Spirit DVD & Blu-ray

vanaf 13 november op DVD en Blu-ray Disc

Op 13 november brengt The Searchers de muzikale dramafilm Teen Spirit uit. In Teen Spirit speelt Elle Fanning, ook wel bekend uit The Neon Demon, Mary Shelley en Galveston, de hoofdrol als de jonge Violet die doorbreekt met een zangcompetitie. In de film zingt Elle Fanning nummers van onder andere Ellie Goulding, Ariana Grande en Katy Perry. De film is het regiedebuut van Max Minghella (bekend als acteur uit o.a. The Handmaid’s Tale).

Max Minghella (bekend als acteur uit o.a. The Handmaid’s Tale en The Social Network), maakt zijn regiedebuut met deze dramafilm vol popmuziek. Elle Fanning (The Neon Demon, Mary Shelley, Galveston) speelt de hoofdrol en zingt zelf alle nummers. Zo luisteren we naar muziek van Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Jack Antonoff en nog veel meer.

Teen Spirit still

Synopsis:
De 17-jarige Violet (Elle Fanning) droomt van een leven als popster om haar saaie leventje op het Isle of Wight te ontvluchten. Wanneer op een dag de zangwedstrijd “Teen Spirit” voorbij komt, lijkt haar droom om een ster te worden misschien wel mogelijk. Zeker omdat ze wordt bijgestaan door haar mentor en voormalig operazanger Vlad. Maar gaandeweg ontdekt Violet dat de weg naar succes niet zonder valkuilen verloopt en moet ze haar eigen onzekerheden overwinnen. 

Regie: Max Minghella
Cast: Elle Fanning, Agnieszka Grochowska, Archie Madekwe
Genre: Drama/Muziek

Speelduur: 90 minuten (DVD)/93 minuten (BD)
Beeld: 2.39:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 (DVD)/DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederland, Frans
Kijkwijzer: 12

Te koop bij Bol.com

Releasedatum: 13 november

The Searchers logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina