EMI: DVD-releases in oktober

Nu verkrijgbaar op DVD:

André Hazes – Bloed, Zweet & Tranen

“Bloed, Zweet & Tranen” is een documentaire van Ivo Niehe over het leven van de populaire volkszanger André Hazes. Van zijn ontdekking op de Albert Cuypmarkt tot de laatste drie nummers die hij opnam. Een van die nummers is zijn nieuwe single ‘Vaag En Stil’, alledrie zijn ze opgenomen op “Het Complete Hitoverzicht” van André Hazes. Dit album staat momenteel bovenaan in de Mega Charts Album Top 100.


Gerard*René*Gordon – Toppers In Concert

De drie Nederlandse zangers Gerard Joling, René Froger en Gordon gaven op 13 en 14 twee onvergetelijke concerten in de Amsterdam ArenA. De hoogtepunten van de optredens zijn terug te luisteren op het album “Toppers In Concert”. Natuurlijk kwamen de grote hits van deze toppers voorbij, maar de bekende partycovers en het feestrepertoire maakten de optredens pas echt spraakmakend. Van opzwepende Abba- en Songfestivalmedleys tot aan hilarische duetten uit onder meer de hitmusical Grease. Van een ode aan de vorig jaar overleden volkszanger André Hazes, swingende Motown klassiekers, evergreens van Willie & Willeke Alberti tot de grootste discostampers uit de tijd van de verlichte dansvloeren en plateauzolen. Van de drie uur durende shows zijn de hoogtepunten verzameld op de dvd “Toppers In Concert”. Eerder verchenen al een gelijknamig album en de single ‘Toppers Party!’.


Releases 7-10:

Anton Corbijn (e.a.) – Directors Series


Na drie succesvolle delen over Spike Jonze, Michel Gundry en Chris Cunningham komen nu Stéphane Sednaoui, Mark Romanek, Jonathan Glazer en Anton Corbijn aan bod. De Directors Label is een unieke serie dvd’s, door de regisseurs geschapen en samengesteld, met muziekvideo’s, korte films en commercials. Verder bevatten de dvd’s interviews, alternatieve versies, behind the scenes beelden, commentaar van de artiesten en niet eerder vertoonde korte films en documentaires. Bij de dvd’s zit een meer dan 50 pagina’s tellend full colour boek met exclusieve foto’s, storyboards, tekeningen en interviews.


Releases 14-10:

Veldhuis En Kemper – De Geur Van (MV)


Remco Veldhuis en Richard Kemper hebben twee passies: muziek en cabaret. In hun theatershows combineren ze beide. Van hun laatste show “De Geur Van” waarmee ze langs uitverkochte theaters trokken in het hele land, verschijnt binnenkort een dvd. In december hebben ze de eer om op te treden in het Amsterdamse theater Carré.

Recente artikelen

Laatste reacties

Joost van Hoek  |  19-10-2005

Ik heb hem in huis hoor, voor 24 euri in Berlijn gekocht. Het boekje is wel aardig, maar vooral de videos zijn interessant. Die video van Henry Rollins - dat...
Lees meer >

Joost van Hoek  |  03-10-2005

Volgens mij zijn dit zo ongeveer alle videos die hij gemaakt heeft. Briljant, hopelijk is deze DVD niet zo duur als zijn boeken :-)
Lees meer >

Wilbert Rietman  |  03-10-2005

Propaganda Dr Mabuse David Sylvian Red Guitar Echo and The Bunnymen Seven Seas Golden Earring Quiet Eyes Echo and The Bunnymen The Game Depeche Mode Behind...
Lees meer >

Joost van Hoek  |  03-10-2005

Ah mooi, die DVD van Anton Corbijn wil ik hebben. Staan 2 video-clips van Metallica op, 'Hero of the day' en 'Mama said'. Hij is inderdaad een briljant fotog...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina