Entertainment Plus: Liesbeth List: Van Shaffy Tot Piaf

Liesbeth List: Van Shaffy Tot Piaf
De succesvolle theatershow op DVD

Op 23 november brengt Entertainment Plus in samenwerking met het theaterproductiebedrijf van Albert Verlinde en Roel Vente, V&V Entertainment, de succesvolle theatershow “Van Shaffy Tot Piaf” van Liesbeth List uit op DVD. Op deze DVD brengt Liesbeth List hulde aan de grote namen met wie ze een bijzondere band heeft. Jacques Brel, Mikis Theodorakis, Frank Boeijen en Edith Piaf. Bijzonder ontroerend is de spraakmakende hereniging sinds 7 jaar met Ramses Shaffy, als bonus toegevoegd aan de DVD. Met de liedjes, interviews en bijzondere momenten uit de theatershow is een prachtig document ontstaan van de carrière van deze Grande Dame de la Chanson!


foto: Frans van Zijst

Naast vele gouden en platina platen heeft Liesbeth List voor haar zang- en acteerwerk door de jaren heen diverse onderscheidingen gekregen; van de Rose de la Presse, de Edison, de Gouden Harp en de John Kraaykamp Musical Award tot zelfs de Koninklijke Onderscheiding Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Met haar indrukwekkende vertolking van Edith Piaf in de musicalhit “Piaf, De Musical” veroverde Liesbeth List opnieuw het Nederlandse publiek.

Nadat het doek voor de laatste voorstelling gevallen was, besloot List om een theatertour te organiseren waarin haar eigen leven en carrière centraal staan. Deze tournee kreeg de toepasselijke titel: “Van Shaffy Tot Piaf”. Tijdens de indrukwekkende theatershow wordt het publiek betoverd door de uitstraling van een vedette. Het is een show zoals we die kennen van Franse coryfeeën als Juliette Greco, Barbara en Charles Aznavour.

Voor alle fans is er vanaf eind november de DVD om te genieten van de mooiste chansons! Als bonusmateriaal biedt de DVD de bijzondere hereniging van Liesbeth List & Ramses Shaffy waarin zij samen een medley brengen van zijn grootste successen ooit, en een exclusief interview met Albert Verlinde.

Liesbeth List: Van Shaffy Tot Piaf Op DVD
Releasedatum DVD Retail 23 november 2004
Distributeur : Entertainment Plus/ Columns
Genre: Muziek / theater
Productie: V&V Entertainment / AVRO Televisie
Speelduur : 82 min.
Verkrijgbaar bij: Alle reguliere DVD-verkooppunten
Columns en Entertainment Plus zijn labels van The Foreign Media Group B.V. te Leeuwarden

Recente artikelen

Laatste reacties

Martin van Tuijl  |  29-11-2004

Shaffy is ook mijn held (y)
Lees meer >

HarryCallehan  |  25-11-2004

Als ik hem voor héél weinig kan krijgen, koop ik hem wel. Maar eigenlijk gaat het mij alleen om Shaffy. Die man is in mijn ogen een icoon. Kwam er maar een conc...
Lees meer >

detulp050  |  25-11-2004

Jammer dat Liesbeth List altijd met Shaffy rondsjouwt om haar kop op televisie te krijgen :evil: Maar Ramses is echt een icoon. Toch ga ik hem niet kopen :)
Lees meer >

Herjan  |  25-11-2004

Mag ik me hier volledig bij aansluiten! Je mag... ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina