EVERYTHING MUST GO en THERE BE DRAGONS in april verkrijgbaar via Koch Media

KOCHMedia logo

 

 

Vanaf april brengt Koch Media iedere maand een bijzondere selectie films uit op  Blu-ray Disc en DVD; van horror tot komedie en van drama tot documentaires. De aftrap wordt gegeven door de komische drama EVERYTHING MUST GO en het aangrijpende oorlogsverhaal THERE BE DRAGONS.

 

Everything Must Go packshot.JPGEverything Must Go

Everything Must Go vertelt het verhaal van Nick Halsey (Will Ferrell), een man die zestien jaar lang als verkoopmanager motivatiespeeches heeft gegeven. Na één van zijn vele speeches aan de verkoopmedewerkers wordt Nick plotseling ontslagen. Bij thuiskomst ontdekt hij dat zijn vrouw hem heeft verlaten, alle sloten van het huis heeft veranderd en al zijn bezittingen in de voortuin heeft gedumpt. Ten einde raad houdt Nick een rommelmarkt in zijn tuin in een poging een nieuw leven te starten.

Releasedatum: 

11 april 2012 

Speelduur: 

96 minuten   

DVD : 

€ 14,99  

Kijkwijzer: 

12


 

 

 

There Be Dragons

THEREBEDRAGONS_DVD_BENE_2D.jpgThere Be Dragons is het epische oorlogsverhaal over twee mannen, die sinds hun kindertijd vrienden waren, maar tijdens de Spaanse Burgeroorlog uit elkaar groeiden. Manolo koos voor de oorlog, Josemaria koos voor vrede en werd priester voor de Opus Dei beweging. Wanneer de jonge journalist Robert, de verstoten zoon van Manolo, onderzoek doet naar de mogelijke heiligverklaring van Josemaria, ontdekt hij gaandeweg de gecompliceerde relatie tussen de twee mannen. There Be Dragons vertelt het meeslepende verhaal van passie, verraad, liefde en religie.   
     

Releasedatum: 

25 april 2012 

Speelduur:  

122 minuten  

Blu-ray Disc: 

€ 14,99  

DVD:  

€ 12,99 

Kijkwijzer:  

12

 







Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina