Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledore, vanaf 24 augustus beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray™ en DVD, samen met de 3-Film Collection.

Harry Potter fans opgelet! Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledorede derde Fantastic Beasts film waarin we de avonturen van Newt Scamander en natuurlijk Albus Perkamentus volgen, is een film die je niet wil missen!

Haal hem vanaf 24 augustus ook in huis op 4KUHD, Blu-ray of DVD. Bekijk hem ook digitaal op Amazon Prime Video, Apple TV, Google Play, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Pathé Thuis & Ziggo.

Verder is vanaf 24 augustus ook de Fantastic Beasts 3-Film Collection Boxset beschikbaar op 4KUHD, Blu-ray of DVD. 


SYNOPSIS
Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?
 

 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  19-08-2022

En toch was het een vergissing om Johnny Depp te vervangen door Mads Mikkelsen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina