Film1 highlights in april

Film 1 Highlights April

Highlight

Filmtitel

Topvisual

De GVR (NL) – The BFG (OV)

Vanaf 1 april
De wereld is reusachtiger dan je denkt. Met de vertrouwde magie van zijn meesterwerk 'E.T.' verfilmde Steven Spielberg een wereldberoemd boek van Roald Dahl. Het weesmeisje Sofie sluit vriendschap met De Grote Vriendelijke Reus en smeedt samen met hem een plan om alle kinderen ter wereld te beschermen tegen zijn kwaadaardige soortgenoten.
©2016 Entertainment One Benelux.

Highlight 1

Now You See Me 2

Vanaf 8 april
Je weet niet wat je ziet: de ‘Four Horsemen’ zijn terug met een tweede breinbrekend avontuur. Nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood‐achtige spektakels, worden de vier getalenteerde illusionisten gedwongen de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren.
©2016 Belga Films.

Highlight 2

Focus

Vanaf 29 april
Meesteroplichter Will Smith zit midden in een lucratieve zwendel in Buenos Aires wanneer zijn oude protegé Margot Robbie als een volleerd femme fatale opnieuw zijn pad kruist. Kan hij nu zelf nog wel de focus houden waarop hij altijd vertrouwde? Ga het zien in deze romantische en komische misdaadfilm van de makers van 'Crazy, Stupid, Love.'.
©2015 Warner Bros.

Highlight 3

Elle

Vanaf 15 april
Regisseur Paul Verhoeven en hoofdrolspeelster Isabelle Huppert worden geprezen en bekroond voor deze onconventionele psychologische thriller. Wanneer een genadeloze zakenvrouw in haar huis wordt verkracht door een onbekende man, besluit ze zelf achter de dader aan te gaan en belandt ze in een spannend kat‐en‐ muis‐spel dat elk moment uit de hand kan lopen.
©2016 Independent Films.

Highlight 4

Run All Night

Vanaf 28 april
Geen enkele zonde blijft onbestraft. In deze keiharde actiethriller speelt de onverschrokken Liam Neeson een oude huurmoordenaar die één nacht de tijd heeft om te voorkomen dat zijn zoon wordt vermoord. Verdomd weinig tijd om alle fouten uit zijn verleden recht te zetten. Van de regisseur van ‘Non‐Stop’ en ‘Unknown’.
©2015 Warner Bros.

Highlight 5

Jupiter Ascending

Vanaf 22 april
Vergroot je universum met deze epische scifi‐knaller van de Wachowski's, de visionaire makers van The Matrix. Mila Kunis schittert als Jupiter Jones, een jonge vrouw die voorbestemd is voor grote dingen maar een doodgewoon leven leidt. De genetisch gemanipuleerde soldaat Caine (Channing Tatum) laat haar ontdekken wat de sterren voor haar in petto hebben.
©2015 Warner Bros.

Highlight 6

The Legacy _Season 3

Vanaf 5 april
Deze intrigerende Deense serie beleeft haar derde en laatste seizoen. De nazaten van de overleden kunstenares Veronika Grønnegaard lijken eindelijk vrede met elkaar te hebben gesloten. Maar zijn Gro, Emil en Signe ook klaar voor de confrontatie met hun broer Frederik, die na een lang verblijf in Amerika terug wil komen naar zijn vrouw Solveig?
©2017 Lumière Home Entertainment.

Highlight 7

The Red Turtle

Vanaf 6 april
Oscarwinnaar Michaël Dudok de Wit creëert met deze betoverende en verstilde animatiefilm een waar meesterwerk. Wanneer een man aanspoelt op een onbewoond eiland probeert hij met de moed der wanhoop te ontsnappen. Totdat hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.
©2016 Lumière Home Entertainment.

Highlight 8

Equals

Vanaf 14 april
In een toekomst zonder menselijke emoties is de ware liefde de enige misdaad. Dit futuristische romantische drama gaat over de verboden romance tussen Kristen 'Twilight' Stewart en Nicholas 'X‐Men' Hoult. Met gevaar voor eigen leven proberen zij bij elkaar te zijn. Ontsnappen is de enige uitweg, maar de gevolgen kunnen fataal zijn.
©2015 Entertainment One Benelux.

Highlight 9

This is Where I leave You

Vanaf 2 april
Welkom thuis, maak je het jezelf ongemakkelijk. In dit komische drama met onder anderen Jason Bateman, Tina Fey en Adam Driver, moeten de ruziënde volwassen kinderen van een joods gezin zeven dagen rouwen om de dood van hun vader. De vraag is of ze deze week vol onderlinge spanningen zelf wel overleven.
© 2014 Warner Bros.

Highlight 10

Heaven on Earth

Vanaf 23 april
Ruim tien jaar na de Zweedse filmhuishit ‘As It Is in Heaven’ keren we terug naar het chaotische kerkkoor uit Ljusåker. Ondanks de dood van hun dirigent vormen de kleurrijke koorleden nog altijd een hechte groep. Om te voorkomen dat de pastoor wordt weggestuurd, proberen zij met hemelse muziek de kerk weer vol te krijgen.
©2015 September Film Distribution.

Meer highlights in
april ‐ 3 titels


* The Other Side of the Door
vanaf 21 april te zien
©2016 Twentieth Century Fox.
* Bone Tomahawk
vanaf 7 april te zien
©2015 Splendid Film.
* De Noodkreet in de Fles
vanaf 9 april te zien
©2016 Lumière Home Entertainment.

 

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina