Film1 Highlights van oktober

Header oktober highlights.jpg

Film1 highlights in oktober

Film1 is dé Nederlandse premium filmservice voor filmliefhebbers, beschikbaar op vijf reclamevrije kanalen en on demand op TV, laptop, tablet en telefoon. Bij Film1 krijgen kijkers als eerste toegang tot de beste films van dit moment. Van recente bioscoophits tot de beste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal.

Het volledig vernieuwde Film1 transformeert jouw gewone weekend in een spectaculair MegaWeekend met op iedere vrijdag, zaterdag en zondag de beste blockbusters en nieuwste films.  Onderstaand een greep uit de hoogtepunten van oktober:

Spectre_low.pngSpectre – vanaf 1 oktober bij Film1
Regie: Sam Mendes
Cast: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes
Agent 007 is terug, en hoe! Drie jaar na de hit Skyfall werd deze Bondfilm met Daniel Craig nog beter bezocht in de Nederlandse bios. Terwijl M uit alle macht de Britse geheime dienst probeert te behouden, ontrafelt Bond de verschrikkelijke waarheid achter een duistere organisatie.

Bridgeofspies_low.pngBridge of Spies – vanaf 8 oktober bij Film1
Regie: Steven Spielberg
Cast: Tom Hanks, Mark Rylance, Scott Shepherd, Alan Alda
Meesterregisseur Steven Spielberg werkte een vierde keer met topacteur Tom Hanks voor deze spionagethriller waarin een Amerikaanse advocaat midden in de Koude Oorlog belandt. De bijrol van Mark Rylance werd bekroond met een Oscar.

Burnt_low.pngBurnt – vanaf 9 oktober bij Film1
Regie: John Wells
Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Brühl, Alicia Vikander, Omar Sy
In zijn rol van chefkok maakt Bradley Cooper van dit komische drama een culinair hoogstandje. Als het hem tenminste lukt om zijn door drank en drugs verpeste carrière weer op de rails te krijgen. Wint hij opnieuw een derde Michelinster en kan hij ‘m dit keer behouden?

MissionImpossible_low.pngMission: Impossible – de complete filmreeks – 14, 15 en 16 oktober bij Film1
Regie: o.a. Brian De Palma en J.J. Abrams
Cast: o.a. Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg
Als de geduchte geheim agent Ethan Hunt accepteert megaster Tom Cruise deze maand bij Film1 alle vijf de opdrachten die zijn Impossible Missions Force moet zien op te knappen. Laat je meeslepen in een wervelende wereld vol spanning en sensatie met innovatieve inbraken en adembenemende achtervolgingen.

DeOntsnapping_low.pngDe Ontsnapping – vanaf 15 oktober bij Film1
Regie: Ineke Houtman
Cast: Isa Hoes, Rik Mayall, Abbey Hoes, Matthijs van de Sande Bakhuyzen
Gebaseerd op de bestseller van Heleen van Royen, schittert Isa Hoes als de jonge moeder Julia die de sleur van haar gezinsleven verruilt voor een nieuw bestaan in het zonnige Portugal. Ze ontdekt echter dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig zijn.  

IndianaJones_low.pngIndiana Jones – de complete filmreeks - vanaf 22 en 23 oktober bij Film1
Regie: Steven Spielberg
Cast: o.a. Harrison Ford, Sean Connery, Kate Capshaw
Ga mee op avontuur met de meest iconische archeoloog aller tijden: Indiana Jones. Vanaf deze maand kijk je bij Film1 naar de hele legendarische franchise. Van de verloren gewaande Ark of the Covenant tot de mysterieuze Temple of Doom, Indy sleept je mee in een wereld vol slangenkuilen en fedora's. 

Zoolander_low.pngZoolander en Zoolander 2 – vanaf 22 oktober bij Film1
Regie: Ben Stiller
Cast: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell Penélope Cruz, Kristen Wiig
Ben Stiller maakt zich weer lekker belachelijk als het onbenullige topmodel Derek Zoolander, die samen met collega Hansel een reeks mysterieuze moordzaken in de modewereld moeten oplossen. Kijk bij Film1 niet alleen deze stupide sequel, maar ook het onnozele origineel. Ben Stiller speelt niet alleen de hoofdrol, hij tekende ook voor de regie.

Spotlight_low.pngSpotlight – vanaf 29 oktober bij Film1
Regie: Tom McCarthy
Cast: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber
Bekroond met de Oscar voor Beste Film, leidt Michael Keaton een all star cast in dit waargebeurde drama over vier onverschrokken journalisten van de Boston Globe die de seksschandalen binnen de katholieke gemeenschap aan het licht brachten.

TheChoice_low.pngThe Choice – vanaf 30 oktober bij Film1
Regie: Ross Katz
Cast: Benjamin Walker, Teresa Palmer, Maggie Grace, Alexandra Daddario
Zet de zakdoeken maar vast klaar voor de nieuwste boekverfilming van de meester van de romantische drama's; Nicholas Sparks. Gabby is al jaren samen met de betrouwbare Ryan maar raakt compleet van haar stuk als ze haar nieuwe buurman Travis ontmoet. Kiest ze voor de betrouwbare Ryan of voor de nieuwe en spannende Travis?

Andere highlights in oktober:

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina