Filmfreak koop DVD's november 2008 (cult - anime)

Filmfreak Distributie heeft het genoegen om de komende koop DVD releases in de genres cult en anime aan te kondigen:

Erika\'s Hot Summer (Gary Graver)

De Erika in deze film is de enige echte Erica Gavin, ster van Russ Meyers Vixen en Beyond the Valley Of The Dolls.

Fotograaf Steve wordt van alle kanten besprongen door mooie, wulpse modellen. Dat hij een spiegelplafond en een fotostudio aan huis heeft, betekent niet dat hij ze bewust probeert te versieren, hoor. Die dingen gebeuren gewoon.
Steve ziet Erika op het strand en raakt meteen op slag verliefd. Wat volgt zijn veel ongehaaste minuten waarin je een smoorverliefde Steve en Erika romantisch ziet ronddartelen als in een shampooreclame uit de jaren ’70. Helaas kan Steve het niet bij één vrouw houden en neemt het verhaal een veel minder romantische wending.

Release: 10 november

DVD details: Verenigde Staten, 1971, 65 minuten, Engels DD, 16:9, Nederlands ondertiteld

Extra\'s: Harry Novak trailershow

Label: Sodemented / Artnr.: SD013 / Winkelprijs: 9,95 euro


Brave Story (Kôichi Chigira)

Wataru droomt van een rustig leventje met zijn familie. Maar de realiteit is totaal anders als hij hoort dat zijn ouders gaan scheiden. Zijn ontmoeting met Mitsuru geeft hem weer hoop. Hij wijst hem namelijk de weg naar een magische wereld waar wensen vervuld worden voor hen die het verdienen. Als hij door de deur gaat die naar Vision leidt, kan Wataru misschien zijn lot veranderen. Gewapend met een magisch zwaard, gaat hij op zoek naar de Godin van het Fortuin, de enige die in staat is zijn familie te redden.

Release 17 november

DVD details: Japan, 2006, 110 minuten, Japans 2.0 en 5.1, 16:9, Nederlands, Frans en Duits ondertiteld

Label: Kaze / Artnr.: 9101472 / Winkelprijs: 19,95 euro


Sex By Advertisement (Joel M. Reed)

Een vroege klassieker van de maker van het memorabele Bloodsucking Freaks. Weliswaar zonder de overvloedige gore uit die film, maar minstens zo gestoord! Dokter Joanne Ridgefield geeft u uitleg bij de meest bizarre seksadvertenties: vogelspotters die naast het bekijken van onze gevederde vrienden ook het vrouwelijk schoon in zicht willen hebben, rariteiten in een ”porno club”, een masochistische bejaarde, een idioot die in urinoirs rondhangt en nog veel meer. U zult er niet opgewonden van raken, maar uw mond zal gedurende negentig minuten open staan van verbazing!

Cast: Georgina Spelvin, Joel Reed, Gerri Miller

Release 24 november

DVD details: Verenigde Staten, 1968, 79 minuten, Engels 2.0, 4:3, Nederlands ondertiteld

Extra\'s: American Grindhouse trailershow, Bonus Sleazeball trailers, Gallery of Sick Sixties Sex Stills with audio oddities

Label: American Grindhouse / Artnr.: AG023 / Winkelprijs: 9,95 euro



Take Me Naked (Michael Findlay)

Het duo Michael en Roberta Findlay (Touch of Her Flesh, Snuff) speelt weer eens de hoofdrollen in een eigen perverse produktie. Alcoholist Kevin Sullivan is geobsedeerd door zijn buurvrouw (Roberta Findlay), die hij heimelijk bespiedt als ze naakt door haar appartement paradeert. Wanneer Kevin op een dag
bezoek krijgt van een vriend en collega alcoholist, (Michael Findlay), biedt deze hem drank aan in ruil voor seks. Kevin is hier niet van gediend, gaat volledig door het lint en slaat zijn makker dood. In het complete
delirium dat volgt, ziet Kevin een mes aan voor een bos bloemen en besluit op bezoek te gaan bij zijn buurvrouw, om haar zijn liefde te betuigen, met alle nare gevolgen van dien.

Cast: Ken Sullivan, Roberta Findlay, Michael Findlay

Release 24 november

DVD details: Verenigde Staten, 1966, 69 minuten, Engels 2.0, 4:3, Nederlands ondertiteld

Extras: American Grindhouse trailershow, original trailer, Roberta & Michael Findlay trailershow, Sequence from “Janie” narrated by R. Findlay, Gallery of Exploitation Art with audio oddities

Label: American Grindhouse / Artnr.: AG009 / Winkelprijs: 9,95 euro


Penetration Angst (Wolfgang Büld)

In het eerste deel van Wolfgang Büld’s Sex and Sin-trilogie zien we de mooie Helen, een jonge studente die een groot geheim met zich meedraagt. Wanneer ze met mannen naar bed gaat verdwijnen deze spoorloos, tijdens de daad! Helen is verliefd op Dennis maar durft vanwege haar geheim geen relatie met hem aan te gaan. Ten einde raad besluit ze naar Londen te vertrekken, in de hoop om daar een oplossing te vinden voor haar probleem. Dennis, die geen idee heeft wat er met Helen aan de hand is, besluit haar te gaan zoeken. Dan neemt het verhaal een reeks onverwachte wendingen, waarin een keur aan bizarre personages de revue passeren.

Cast: Fiona Horsey, Paul Conway, Amy & Beth Steel, Jaye Macaulay

Release 24 november

DVD details: Groot-Brittannië/Duitsland, 2003, 98 minuten, Engels DD5.1, 16:9, Nederlands ondertiteld

Extras: behind-the-scenes, fotogalerij, Wolfgang Büld trailershow, Sex And Punishment featurette, Do You Need Instructions featurette, Killerpussy featurette

Label: KING SIZE entertainment / Artnr.: PKF001 / Winkelprijs: 9,95 euro


Love Sick (Wolfgang Büld)

In dit tweede deel van Wolfgang Büld’s Sex and Sin-trilogie werkt de bloedmooie Julia als kamermeisje in een hotel. Michael, de vrijgezelle en enigszins perverse hotelmanager kan zijn ogen niet van haar afhouden. Julia is echter hevig verliefd op haar drugsverslaafde vriend, Istvan. Wanneer Julia door de politie betrapt wordt met cocaïne voor Istvan, beginnen de problemen zich op te stapelen. Doordat Julia de avances van haar baas blijft negeren, dreigt ze ook nog haar baan te verliezen. Wanneer Julia haar baas op een avond stomdronken op een bankje in het park aantreft, bedenkt ze een plan om in één keer van al haar problemen af te zijn.

Cast: Fiona Horsey, Paul Conway, William Rowsey, Jessica Barnes

Release 24 november

DVD details: Groot-Brittannië, 2004, 90 minuten, Engels DD5.1 en Duits DD5.1, 16:9, Nederlands ondertiteld

Extras: behind-the-scenes, fotogalerij. Wolfgang Büld trailershow

Label: KING SIZE entertainment / Artnr.: PKF002 / Winkelprijs: 9,95 euro


Twisted Sisters (Wolfgang Büld)

Twisted Sisters is een sexy thriller over liefde, jaloezie en bedrog. Waarom zou je zelf een leven opbouwen als je dat van een ander kan stelen? Met een seriemoordenares in topvorm! Het leven van Jennifer gaat over rozen. Alan, haar toekomstige echtgenoot, is de ideale man. Hij is attent, een goede minnaar en verdient een topinkomen. Het geluk kan niet op als Jennifer ook nog eens zwanger blijkt te zijn. Maar plotseling komt er een flinke kink in de kabel. Er worden een aantal afschuwelijke moorden gepleegd (waarvan één in Bobbitt-stijl) en alles wijst erop dat Jennifer de dader is. Jennifers leven wordt nog een grotere puinhoop als haar ouders met een opmerkelijke bekentenis komen.

Cast: Fiona Horsey, Andrew Southern, Paul Conway, Eden Ford, Pietro Herrera

Release 24 november

DVD details: Groot-Brittannië/Duitsland, 2003, 95 minuten,16:9, Engels DD5.1 en Duits DD5.1, Nederlands ondertiteld

Extra\'s: verwijderde scenes, fotogalerij, Hank Ray clip, Twisted Fun featurette

Label: KING SIZE entertainment / Artnr.: PKF003 / Winkelprijs: 9,95 euro

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina