Fleming en The Doctor Blake Mysteries zijn vanaf 19 augustus verkrijgbaar.

Succesvolle misdaadseries vol actie en spanning

FLEMING EN DOCTOR BLAKE MYSTERIES

Vanaf 19 augustus verkrijgbaar.

Fleming & The Doctor Blake Mysteries DVD

Just Bridge Entertainment brengt in augustus twee misdaadseries uit. Fleming - The Man Who Would Be Bond is een nieuwe Amerikaanse miniserie die in 2014 in première ging op BBC America. De serie gaat over het leven van Ian Fleming, het brein achter James Bond. The Doctor Blake Mysteries -Seizoen 1 is een originele 10-delige misdaadserie. In de hoofdrol schittert één van de populairste Australische acteurs: Craig McLachlan (Neighbours, Bugs, McLeod’s Daughters). Deze spannende serie ging op 25 november 2013 in première op BBC One.

Fleming - The Man Who Would Be Bond

Dit is het fascinerende verhaal van Ian Fleming, de bedenker van James Bond. In het Londen van 1939 leidt hij het leven van een losbollige playboy. Zijn vader is een heldendood gestorven als militair, zijn broer viert triomfen als schrijver en zijn moeder is zo iemand die alles beter weet. Ian geldt als de mislukkeling van het gezin. Toch droomt hij ervan ‘de ultieme man’ te worden: een held, een minnaar, een woeste charmeur op wie alle vrouwen vallen. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog ziet Ian zijn kans schoon om te bewijzen wat hij kan, door bij de inlichtingendienst van de marine te gaan werken. In het begin ziet hij zijn nieuwe baan als één groot avontuur. Maar naarmate de oorlog vordert, begint hij steeds meer te ontdekken waar hij echt goed in is. Hij waagt zijn leven in een hele reeks gevaarlijke missies in binnen- en buitenland. Maar zal hij ooit zijn hart op het spel durven zetten?

Fleming is vanaf 19 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc
Speelduur: 180 minuten (4 x 45 minuten)
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Consumentenadviesprijs: € 20,99.

The Doctor Blake Mysteries – Seizoen 1

Het is 1959, de tijd van rock-’n-roll, kernproeven en communistenhaat. De eigenzinnige Lucien Blake keert terug naar het Australische platteland om de huisartsenpraktijk van zijn overleden vader over te nemen. Hij wordt al jaren geplaagd door gruwelijke herinneringen aan de oorlog. Vooral de tijd dat hij krijgsgevangene was, heeft een enorme impact op hem gehad. Nu, op zijn nieuwe post, wordt Lucien naast zijn werk als huisarts af en toe ingeschakeld door de politie. Bij die gelegenheden blijkt de jonge Doctor Blake als forensisch expert zijn tijd ver vooruit te zijn. Maar hij is ook iemand die sterk op zijn gevoel vertrouwt. Door zijn wetenschappelijke kennis te combineren met zijn scherpe intuïtie, weet hij zelfs de meest complexe moordmysteries te ontrafelen.

The Doctor Blake Mysteries is vanaf 19 augustus verkrijgbaar op DVD en VOD
Speelduur: 550 minuten (10 x 55 minuten)
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Consumentenadviesprijs: € 20,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina