Focus: STYX op DVD in 16:9 met DD 5.1

Focus Film Facts en Prime Time Entertainment, twee van Nederlands kleinere independents zijn op de goede weg wat DVD betreft. Gaven ze voorheen voornamelijk films uit in 4:3 en met Dolby Digital 2.0 geluid, nu beginnen ook deze maatschappijen met 16:9 anamorf beeld en Dolby Digital 5.1, iets wat wij uiteraard toejuichen! Hieronder het nieuwste persbericht van Focus Film Facts:


De oktober release van Focus Film Facts 'Styx' heeft deze keer weer alle ingrediënten om aan de wensen van de actie-filmliefhebbers tegemoet te komen. Een spannend verhaal, uitstekende acteurs en originele plotwendingen. Uiteraard ontbreken de pittige actie scenes niet!

Focus on 'STYX' -  Releasedatum Koop DVD  2 oktober 2001

Na een jaar gevangenisstraf voor een mislukte overval is Nelson Reedy (Peter Welier) van plan op het rechte pad te blijven. Zijn rustige leventje wordt in gevaar gebracht door de gokschulden van zijn broer. De enige mogelijkheid tot kwijtschelding hiervan bestaat uit deelname van Nelson aan een overval. Deze zal geleid worden door Art Lurie (Bryan Brown), de man achter de mislukte overval van een jaar geleden. De Missie:

Het plan is om een opslag te beroven vol diamanten die liggen te wachten totdat ze geveild worden. De glimmers behoren toe aan Victor Gortland. Via een informant hoort de crew dat de veiling vervroegd zal worden. .. De Overval:

Alles verloopt volgens plan totdat een bewaker zich kan bevrijden en hulp inroept. Terwijlloeiende sirenes aanstormen staan de broers tegenover Art Lurie die nooit van plan was de buit te delen. In een zwaar vuurgevecht vlucht Lurie met de diamanten. Na een achtervolging dwars door de stad weet Nelson de rekening te vereffenen door hem in brand te steken. De Samenzwering:

Nelson ontdekt dat hij verraden is als blijkt dat de diamanten nep zijn. De grote winnaar is Gortland die de diamanten voor de overval vervangen heeft en nu op weg is naar het vliegveld, onbewust van het feit dat de chauffeur niemand minder is dan Nelson!

DVD extra's:

  • Theatrical trailer 
  • Coming soon 
  • Biography's
  • Filmography's

DVD Technisch:

  • geluid: Dolby 5.1. 
  • Beeldformaat 16:9 Anamorphic 
  • Nederlandse ondertiteling optioneel

Listprijs DVD f  33,57

Recente artikelen

Laatste reacties

Martin van Tuijl  |  23-08-2001

Is genoemd bedrag niet in Euro? Lijkt me eigenlijk niet, want anders is tie wel erg duur. Is het wel in Gulden dan vind ik het mooi prijsje!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina