FOX DVD & Blu-ray Disc releases in april

20th Century Fox

 

20th Century Fox releases op DVD en Blu-ray Disc voor april

Feature Releases

coverTHE CHRONICLES OF NARNIA:
THE VOYAGE OF THE DAWN TREADER

Releasdatum: 27-04-2011 (Rental: 26-04)

GENRE: Adventure, family, fantasy
DIRECTED BY: Michael Apted
CAST: Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes

DVD & Blu-ray Disc

Edmund en Lucy worden samen met hun neef Eustace in een magisch schilderij getrokken, waardoor ze terugkeren naar Narnia voor een nieuw spectaculair avontuur. Aan boord van het machtige schip The Dawn Treader worden ze herenigd met Prins Caspian en ontdekken ze dat ze in een gevaarlijke strijd terecht zijn gekomen.

 

TV Series

coverMODERN FAMILY - SEIZOEN 1
Releasdatum:: 20-04-2011

GENRE: TV, Comedy
DIRECTED BY: Jason Winer, Michael Spiller
CAST: Ed O‟Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen

DVD

Jay is hertrouwd met een veel jongere, Colombiaanse vrouw die een tienerzoon heeft. Jay‟s dochter Claire probeert met haar gezin een traditioneel familieleven te leiden, maar haar man wil vooral een “coole” vader zijn. Jay‟s homoseksuele zoon Mitchell heeft net een Vietnamese baby geadopteerd met zijn partner Cameron. Deze bizarre, uiteenlopende familie werpt een frisse & hilarische blik op het opvoeden van kinderen in deze hectische tijden.

 

coverHOW I MET YOUR MOTHER - SEIZOEN 2
Releasdatum: 20-04-2011

GENRE: TV, Comedy
DIRECTED BY: Pamela Fryman
CAST: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Bob Saget

DVD

Met het snel naderende huwelijk van vrienden Marshall & Lily blijft de uitermate onfatsoenlijke Barney de perfecte vrijgezel en bloeit de romantiek tussen Ted en Robin… maar is zij echt de ware voor Ted? Zoek mee met Teds zoektocht in het tweede seizoen van deze heerlijk verfrissende en razendsnelle komedie.

 

Back Catalogue

coverTHELMA AND LOUISE
Releasdatum: 13-04-2011

GENRE: Comedy
DIRECTED BY: Ridley Scott
CAST: Susan Sarandon, Geena Davis, Brad Pitt

Blu-ray Disc

Om de sleur te doorbreken trekken de vriendinnen Thelma en Louise er een paar dagen op uit in de oude cabriolet van Louise. De ontwikkelingen raken in een stroomversnelling als Louise bij een bar een man neerschiet die probeert Thelma te verkrachten. Ze slaan op de vlucht richting Mexico, omdat Louise vreest dat een beroep op noodweer niet geloofd zal worden…

 

coverWHEN HARRY MET SALLY
Releasdatum: 13-04-2011

GENRE: Comedy
DIRECTED BY: Romance, Comedy
CAST: Billy Crustal, Bruno Kirby, Meg Ryan

Blu-ray Disc

Verwoest seks een perfecte relatie tussen een man en een vrouw? Daarover discussiëren Harry (Crystal) en Sally (Ryan) tijdens hun reis van Chicago naar New York. En elf jaar later hebben zij het antwoord nog steeds niet gevonden. Zullen deze twee vrienden ooit accepteren dat ze voor elkaar gemaakt zijn of zullen ze steeds blijven ontkennen dat ze tot elkaar aangetrokken waren vanaf het moment: When Harry met Sally?

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  12-04-2011

Voor mij gaat hetzelfde op voor When Harry Met Sally "When Harry Met Sally" zie ik nog nergens in de VS aangekondigd, laat staan dat deze al uit is, in tegenst...
Lees meer >

Daniël V.  |  09-04-2011

De derde Narnia is een armzalig vervolg. I.m.h.o. geen aanschaf waard. Thelma & Louise en When Harry Met Sally komen er hier wel in. :)
Lees meer >

Digi-gek  |  06-04-2011

:roll: Typisch Fox. De zoveelste catalogus release op BD, maar nieuwe series komen enkel uit op DVD. Zucht.
Lees meer >

TheGodfather  |  05-04-2011

Voor Anastasia ga ik even de prijs / het artwork / de hoeveelheid extra's in vergelijking met de US versie afwachten... Voor mij gaat hetzelfde op voor When Har...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina