FOX: Nieuwe lading Big Deal titels aangekondigd

Achtste editie van Big Deal
Wave 8: de nieuwste golf van de beste dvd\'s!
Topkwaliteit tegen een vriendenprijsje

Fox brengt in de achtste editie van Big Deal 42 titels in verschillende genres. Leuk voor verzamelaars en filmliefhebbers is ook de nieuwe website van Big Deal met een overzicht van alle films en interessante mogelijkheden voor gebruikers.


Elke filmliefhebber zal de website van Big Deal weten te waarderen. Je vindt er een toptien, praktische informatie, een volledig overzicht van de collectie; maar vooral de \'Mijn Big Deal\' functie is bijzonder handig. Daarmee kan je de site personaliseren, dus een verlanglijstje opbouwen, je eigen collectie samenstellen, enzovoort. Www.bigdealdvd.nl is beslist een bezoekje waard!

EINDE TEKSTKADER

Actie en avontuur
In deze achtste Big Deal editie vinden we opnieuw een brede waaier terug van topfilms uit alle genres. Liefhebbers van actie en avontuur kunnen hun hart ophalen met toppers als Runaway Train met John Voight en Eric Roberts, en King Solomon’s Mines en Rollerball SE. In Rollerball krijgen we een toekomst voorgeschoteld waarin geen oorlogen of geweld meer zijn, maar wel dit dodelijke spel dat alle gewelddadige impulsen kanaliseert...

IJzersterke thrillers
Ook heel sterk zijn de gesofisticeerde thrillers Blue Velvet van David Lynch met de knappe muziek van Angelo Badalamenti, Fargo van Joel en Ethan Coen en The Usual Suspects van Bryan Singer.

Klassiekers
In deze wave vinden we een aantal klassiekers terug waar je altijd opnieuw plezier aan beleeft. Niet te missen is bijvoorbeeld A Passage to India van David Lean, over spanningen tussen de Indische bevolking en de Britse kolonisator, Khartoum en The Greatest Story Ever Told.

Soul cinema
Soul cinema is een genre dat kritische stemmen ook wel \'blaxploitation\' noemen. Maar het is vooral big fun, zeker nu de seventies weer helemaal in zijn.
Uiteraard betekent soul cinema ook soul music en liefhebbers van James \'like a sex machine\' Brown en Isaac Hayes komen helemaal aan hun trekken met de soundtracks van deze films. Kijken en genieten dus van meesterwerkjes als Truck Turner; Black Mama, White Mama; Black Caesar; Coffy en Foxy Brown met beroemde sterren als Pam Grier en Isaac Hayes.

Zwarte actrices
Nog meer Afro-Amerikaanse klasse zien we verschijnen in How Stella Got Her Groove Back, een swingende komedie met Whoopi Goldberg en Angela Bassett. In Soul Food spelen Vanessa Williams en Vivica Fox en in Waiting to Exhale zorgen Whitney Houston en Angela Bassett voor de star power.

Oorlog
Deze wave bevat een aantal aangrijpende oorlogsfilms, zoals de special edition van Platoon, het meesterwerk van Oliver Stone. Dogs of War brengt ons harde actie op het Afrikaanse continent met Tom Berenger en Christopher Walken in de hoofdrollen.

Komedie
Wie op zoek is naar goede komedies zal opgetogen zijn met de release van Canadian Bacon, een film van Michael Moore die we ondertussen allemaal kennen van het kritische Bowling For Columbine. Ook het knotsgekke Blame It On Rio met Michael Caine en een nog jonge Demi Moore zit in deze collectie.

Filmoverzicht dvd-collectie Big Deal Wave 8

Best Laid Plans
Boston Strangler, The
Broadcast News
Brubaker
How Stella Got Her Groove Back
Jumpin\' Jack Flash
Newton Boys, The
Soul Food
Taps
Waiting to Exhale
Allan Quatermain and the Lost City of Gold
Bio-Dome
Black Ceasar
Black Momma, White Momma
Blame It On Rio
Blue Velvet SE
Brannigan
Canadian Bacon
Code of Silence
Coffy
Company Business
Dogs of War, The
Exodus
Fargo SE
Foxy Brown
Greatest Story Ever Told, The
Khartoum
King Solomon\'s Mines
Last Waltz, The
Lone Wolf McQuade
Magnificent Seven, The
Passage to India
People That Time Forgot
Platoon SE
Red Corner
Rollerball SE
Runaway Train
Solomon and Sheba
Thelma and Louise SE
Trucker Turner
Usual Suspects, The (single disc)
Youngblood

Recente artikelen

Laatste reacties

Furanku  |  26-02-2004

Alan Quartermine heb ik in ieder geval al zien liggen.
Lees meer >

scheur  |  26-02-2004

Ik heb vandaag ook al een aantal van deze titels in de schappen zien liggen!!!!
Lees meer >

Tom L.  |  26-02-2004

3 maart is de Releasedata voor Runaway train.
Lees meer >

van der velden  |  26-02-2004

voor mij wordt het platoon en youngblood de rest heb ik al of wil ik absolutt niet hebben :lol:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina