FOX: Rocky Anthology Box vanaf 21 februari te koop

Alle Rocky klassiekers verzameld in prachtige collector\'s box!
Rocky Anthology Box
Verkrijgbaar vanaf 21 februari 2007

Voor het eerst zijn de Rocky films samengebracht in een prachtige boxset. Een epos dat Stallone naar de absolute top van de filmwereld bracht, met Oscars® bekroond, boordevol actie en aangrijpend drama! Een prachtig cadeau voor alle filmliefhebbers: geniet van deze ultieme collectie!

De Rocky saga
Sylvester Stallone speelt de rol van bokser Rocky Balboa, een rol die wordt geprezen als “een unieke combinatie van man en materiaal” (Los Angeles Times). De eerste film, bekroond met een Oscar® voor Beste Film kende nog vier al even sterke vervolgfilms.

Niemand ziet in Rocky Balboa een winnaar. Hij is een tweederangs bokser wiens trainer de hoop heeft opgegeven. Daar komt echter verandering in als hij het tegen de regerende kampioen besluit op te nemen. In de daaropvolgende saga bindt Rocky de strijd aan met de meest geharde tegenstanders en levert hij buiten de ring een nog zwaardere strijd. Met de razend spannende gevechtsscènes en de sensationele acteerprestaties wordt in deze vijf films het ontzagwekkende verhaal van de onvergetelijke reis van een held verteld.

Vijf prachtfilms in een 6-disc boxset
Deze boxset springt met zijn prachtige verpakking onmiddellijk in het oog. Behalve de vijf films maakt een extra disc met uniek bonusmateriaal deze collectie nog waardevoller. In de set vinden we ook een boekje van 16 pagina’s over de geschiedenis van Rocky met vele foto’s. De eerste Rocky film biedt bovendien nog méér filmplezier: zowel het beeld als het geluid werden volledig geremasterd.

Het verhaal van Rocky is ook het verhaal van Stallone

Stallone schreef het verhaal van de eerste Rocky, en het kostte hem jaren om het in Hollywood aan de man te brengen, mét hem in de hoofdrol. Stallone kon deze ontzagwekkende inspanning volhouden omdat hij gewoon wist dat hij beter dan wie ook Rocky tot leven kon brengen: Rocky\'s verhaal is namelijk ook Stallone’s verhaal. Het leven van iemand die voor alles heeft moeten vechten, maar puur op karakter en wilskracht de top bereikt.

Bekroningen en nominaties
Rocky werd bekroond met drie Oscars® waaronder voor Beste Film en ontving daarnaast nog zeven andere Oscar®-nominaties, waaronder voor Stallone’s script. Rocky II sleepte een American Movie Award en een People\'s Choice Award in de wacht. Rocky III mocht rekenen op een indrukwekkende reeks nominaties, waaronder opnieuw een Oscar®-nominatie.
Het succes van de Rocky films vertaalde zich ook in adembenemende box office-resultaten: wereldwijd brachten de films meer dan 1,5 miljard dollar op.


PRODUCTINFORMATIE

Koop-dvd
Titel: Rocky Anthology
Releasedatum: 21 februari 2007
Genre: drama-actie
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 511 min.
Geluid: Engels, Frans
Menu’s: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra\'s: - Audiocommentaren van:
o Schrijver/acteur Sylvester Stallone
o Bokslegende trainer Lou Duva en commentator Bert Sugar
o Regisseur John G. Avildsen, producers Irwin Winkler & Robert Chartoff, acteurs Talia Shire, Carl Weathers & Burt Young en Steadicam-uitvinder Garrett Brown
- Featurettes:
o Drie rondes met de legendarische trainer Lou Duva
o Interview met een legende – Bert Sugar: schrijver/commentator en geschiedkundige
o De tegenstanders
o In the Ring: het maken van Rocky
o Steadicam: toen en nu met Garrett Brown
o Make up! The Art and Form met Michael Westmore
o Staccato: het aantekeningenboek van componist Bill Conti
o The Ring of Truth
o Achter de schermen met regisseur John Avildsen
o Eerbetoon aan Burgess Meredith en James Crabe
- Trailers en TV spots
- Beeldcommentaar met Sylvester Stallone
- Sylvester Stallone in de talkshow “Dinah!” (1976)

Adviesprijs: 39,95 euro

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  15-02-2007

Is deze met geremastered beeld en geluid bij alle 5 de films? Dus deel 2 en 5 nu ook met DD 5.1? Nee, zie onderstaande link. http://www.dvdforum.nl/forum/...
Lees meer >

DVD Watcher  |  15-02-2007

Zover ik heb kunnen vinden nog niet, maar ik verwacht enige tijd erna, denk zelf ergens rond mei/juni, maar hou het in de gaten, in iedern geval kun je bij Play...
Lees meer >

macl  |  15-02-2007

Bedankt, maar is er ook al nieuws over de releasedatum van de Nederlandse versie?
Lees meer >

DVD Watcher  |  15-02-2007

Op diverse sites (Webwinkels) staat de datum vermeld 20 Maart, dus zal wel wat van waarheid in zitten, al is het natuurlijk altijd afwachten. Anyway ik kwam het...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina