Friends Serie 9 - Deel 1 op DVD

PERSINFORMATIE FRIENDS SERIE 9 VOL.1

Titel : FRIENDS SERIE 9 VOL.1
Releasedatum : 9 juli 2003
Drager : DVD
Acteurs: Jennifer Anniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer
Geluid/beeld: 2.0 Dolby Digital
Speelduur : 172 minuten
Genre : Comedy
Keuring : AL


Synopsis
The One Where No One Proposes Iedereen is in de war over wie Rachel (Jennifer Aniston) ten huwelijk heeft gevraagd. De hele situatie wordt nog ingewikkelder als Phoebe (Lisa Kudrow) met Rachel praat en denkt dat ze met Ross (David Schwimmer) verloofd is. Ondertussen zoeken Monica en Chandler een plekje in een kast in het ziekenhuis voor wat meer privacy.

The One Where Emma Cries Joey's pogingen om het weer goed te maken met Ross nadat hij Rachel ten huwelijk had gevraagd lopen uit op een spoedopname in het ziekenhuis. Ondertussen zoekt Rachel naar een oplossing om baby Emma op te laten houden met huilen.

The One with the Paediatrician Ross voelt zich ongemakkelijk als Rachel voorstelt om hun oude kinderarts van vroeger te vragen als kinderarts voor baby Emma. Joey and Phoebe komen overeen om voor elkaar een partner voor een double date te zoeken, maar Joey vergeet een partner voor Phoebe te regelen en nodigt een vreemdeling uit.

The One With The Sharks Phoebe is bang om haar nieuwe vriend Mike te verliezen en Ross maakt dit alleen maar erger door zijn domme opmerkingen. Chandler is in Tulsa, Oklahoma, op werkbezoek. Als Monica hem op komt zoeken denkt ze dat hij een zich sexueel voelt aangetrokken tot haaien. Joey is overstuur omdat zijn date niet meer herinnert dat ze sex gehad hebben.

The One with Phoebe’s Birthday Dinner Phoebe en Joey doen hun best om de gereserveerde tafel in een populair restaurant te behouden, omdat de rest te laat is voor Phoebe’s verjaardags etentje. Rachel is te laat omdat ze bang is om de baby de babysitter achter te laten. Monica en Chandler maken ruzie omdat Chandler drang heeft om weer te gaan roken, dit leidt tot verdere discusies over andere onderwerpen

The One With The Male Nanny Ross voelt zich ongemakkelijk met Emma’s nieuwe nanny (Freddy Prinze Jr.). Chandler voelt zich bedreigt als Monica verteld over haar nieuwe mannelijke collega, die erg leuk is.

The One With Ross’s Inappropriate Song Chandler kan het niet laten om Joey te vergezellen als deze het appartement gaat bekijken van Monica’s ex-vriend Richard. Ze krijgen echter meer te zien dan ze verwacht hadden als ze een video vinden met daarop Monica die sex heeft. Rachel en Ross zijn geschokt als ze ontdekken dat het zingen van “vieze” liedjes aan Emma haar aan het lachen maakt.

The One With Rachel’s Other Sister Rachel’s egoïstische zus (Christina Applegate) verpest het Thanksgiving diner met haar ongecensureerde opmerkingen. Monica probeert ondertussen haar servies dat ze voor haar huwelijk heeft gekregen te beschermen en Joey vergeet zijn TV collega’s te vergezellen in de grote Thanksgiving parade.

DVD-extra’s:
Toegang tot de Friends website via DVD-ROM
Interactieve menu’s
Directe scènetoegang


Bijzonderheden:
Serie 9 (vol.1) van Friends zijn pas vanaf 9 september te zien op TV.
Vol. 2+3 volgen later dit jaar. In oktober verwachten wij de Friends 9 DVD box met in totaal 24 afleveringen uit dit seizoen.

Recente artikelen

Laatste reacties

René Groen  |  08-06-2003

TauruS download ze volgens mij gewoon :p Hoe dan ook, ik moet nog seizoen 4 en vanaf 7, dus die koop ik eerst wel voordat ik op 9 overga.
Lees meer >

Harry B.  |  07-06-2003

Jaja er is leven buiten Nederland ... ;) Je bedoelt dat leven met die strenge douane? (6)
Lees meer >

Jaded  |  07-06-2003

Taurus is een Belg en in België zijn ze al op de tv (die van serie 9). Jaja er is leven buiten Nederland ... ;)
Lees meer >

HdeB  |  05-06-2003

Ik heb gisteren ook de dubbele aflevering 9-23/9-24 gezien, The One On Barbados...kun je downloaden op kazaa. Volgens Jennifer Aniston is er trouwens geen sp...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina