Fun Size, de komische tienerfilm verschijnt op 27 februari op Blu-ray en DVD


Universal Pictures presenteert:

Komische tienerfilm debuteert 27 februari 2013 op Blu-ray en DVD

 

Fun Size packshot Blu-ray mailing.jpgUniversal Pictures Benelux brengt 27 februari a.s. Fun Size uit op Blu-ray Disc en DVD. Deze hilarische film is in Nederland nog niet in de bioscoop te zien geweest en gaat over vier middelbare scholieren, die tijdens de nacht van Halloween op zoek moeten naar het verdwenen broertje van hoofdrolspeelster Wren. Let the search party begin!

In Fun Size volgen we de middelbare scholiere Wren die tijdens Halloween op haar kleine broertje Albert moet passen. Wanneer Wren wordt afgeleid door een uitnodiging voor ‘het feest van het jaar' verdwijnt haar broertje tussen het Halloween feestgedruis. Wren schakelt de hulp in van haar sarcastische vriendin April, voorzitter van het debatteam Peng en diens lieve 'nerdy vriend', Roosevelt, die stiekem een oogje op Wren heeft. Wat volgt is een komische nachtelijke zoektocht, boordevol ontmoetingen met uitzinnige figuren. Zal het ze lukken Albert te vinden, voordat Wren's moeder ontdekt dat hij verdwenen is?

Tienerster Victoria Justice, bekend van onder andere de Nickelodeon serie Victorious, vertolkt de rol van Wren. Verder zien we Jane Levy (Suburgatory) als April, Osric Chau (2012) als Peng en Thomas Mann (Project X) in de rol van Roosevelt. Johnny Knoxville (Jackass) speelt een gastrol. Josh Schwartz (Gossip Girl) was verantwoordelijk voor regie en Stephanie Savage (Gossip Girl) produceerde Fun Size.

Bekijk hier de trailer van Fun Size (niet ondertiteld):

FUN SIZE
Releasedatum: 27 februari 2013
Consumentenprijs DVD: € 14,99
Consumentenprijs Blu-ray: € 19,99
Speelduur: 86 minuten
Kijkwijzer: 6 jaar

Universal Pictures Benelux verzorgt in Nederland de distributie van Fun Size op Blu-ray en DVD.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina