Gelukkig nieuwjaar!

Weer een jaar voorbij, het getal 2002 prijkt op de kalender en de Euro is inmiddels van ons allemaal, iets wat ook steeds meer geldt voor het medium DVD. 
2001 was een mooi jaar wat DVD betreft met onder andere toppers als de Ultimate Edition van Terminator 2, de Godfather box, Star Wars EP1, de special edition van Se7en en klassiekers als Ben Hur. 2002 beloofd ook een prima jaar voor DVD te worden met nóg meer titels en een groter marktaandeel voor DVD als medium. Dit jaar kunnen we onder andere special edition versies van  Die Hard 1 en 2 verwachten, evenals DVD releases van Harry Potter, Lord of the Rings, de Dirty Harry films, Costa, The Fast And The Furious, Robocop, Conan, Planet of the Apes 2000, Moulin Rouge, A.I. en nog veel, veel meer.
Genoeg om naar uit te zien dus en bij deze wens ik alle bezoekers van DVD.nl dan ook een gelukkig en DVD-rijk 2002r namens alle medewerkers van DVD.nl!

Recente artikelen

Laatste reacties

Rolf  |  08-01-2002

Allemaal de beste wensen en laten we hopen dat er nog veel mooie DVD's uit zullen komen dit jaar;)
Lees meer >

Remco Out  |  06-01-2002

Ik neem toch wel aan dat een kater na zes dagen wel voorbij is, of er moet natuurlijk echt iets mis zijn. Helaas beginnen morgen de dagelijkse beslommeringen we...
Lees meer >

Isis  |  06-01-2002

Beter laat dan nooit: ook van mij de beste wensen voor iedereen enne....de kater is bij iedereen nu toch wel vertrokken, he?!:D http://www.plauder-smilies.de/p...
Lees meer >

calex  |  06-01-2002

Iedereen een Happy New Year en rustig aan met de dvd verslaving. Grtz.Henny:D :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina