GEZOCHT: Recensenten en nieuwsredacteuren voor AllesOverFilm

GEZOCHT: Recensenten en nieuwsredacteuren

AllesOverFilm zoekt jou!Deel jij graag jouw mening over een film? Ben jij ook altijd op zoek naar de laatste filmnieuwtjes? Kun jij je goed uitdrukken in woorden en is jouw Nederlands bovengemiddeld? Dan is AllesOverFilm op zoek naar jou! We zijn namelijk op zoek naar nieuwe recensenten en nieuwsredacteuren. AllesOverFilm wil gaan groeien; meer filmnieuws, meer recensies en meer informatie voor de bezoekers van de website. En daar hebben we jou bij nodig!

filmrecensent

Recenseren voor AllesOverFilm

Als recensent schrijf je over films op DVD, Blu-ray Disc, UHD of bioscoop- en/of streamingfilms. Daarbij is het belangrijk dat je goed jouw mening over die film onder woorden kunt brengen. Voor het recenseren van DVD, Blu-ray Discs en/of UHDs is het belangrijk dat je over de juiste apparatuur beschikt om de kwaliteit van de techniek te kunnen beoordelen. Als je streaming- en/of bioscoopfilms wilt recenseren kunnen we je eventueel van een streamingabonnement of bioscooppas voorzien. Mocht je in (de buurt van) Amsterdam wonen en je bent overdag beschikbaar, dan krijg je ook de gelegenheid om naar de persvoorstellingen van de nieuwe bioscoopfilms te gaan. Dan zie je die voordat het grote publiek daar de kans voor krijgt.

We zijn voornamelijk op zoek naar liefhebbers van horror, art house en tv-series. Maar ook als je niet vies bent van een Hollywood-blockbuster ben je welkom. Je hoeft niet direct de perfecte recensie af te leveren. We snappen dat alle begin soms lastig is en daarom zal je ondersteund en begeleid worden door het huidige recensie-team. Op die manier groei je uit tot een volwaardige recensent.

Nieuwsredactie

Als nieuwsredacteur struin je het internet af naar de nieuwste filmnieuwtjes en verwerk je de binnengekomen persberichten tot nieuwsitems. Daarnaast krijg je de gelegenheid om achtergrondartikelen te schrijven over diverse (film)onderwerpen. Er is de mogelijkheid om setbezoeken af te leggen, premières bij te wonen, interviews te doen of bij speciale filmvoorstellingen aanwezig te zijn. Daarnaast schrijf je mee aan de nieuwe AllesOverFilm-nieuwsbrief. Ook als je slechts geïnteresseerd bent in een onderdeel nodigen we je van harte uit te reageren.

nieuwsredacteur

Vrijwilligerswerk

AllesOverFilm is helaas nog niet in staat om je een betaalde job aan te bieden. Vooralsnog is het werk vrijwilligerswerk. Daarbij dient gezegd te worden dat je de DVD en/of Blu-ray voor een recensie altijd mag houden. Een makkelijke en goedkope manier om je collectie uit te breiden! Eventueel kunnen we je voorzien van een streamingabonnement of bioscooppas als je voldoende recensies per maand schrijft. AllesOverFilm wil gaan groeien en mogelijk leidt dat er toe dat we meer voor onze recensenten en nieuwsredacteuren kunnen gaan betekenen.

Aanmelden

We zouden het erg leuk vinden als je ons team komt versterken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar vacature@allesoverfilm.nl met je motivatie. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

We heten je graag welkom in het redactieteam van AllesOverFilm!

Ludo Keeris
Hoofdredacteur AllesOverFilm

AllesOverFilm logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina