GOLDEN GIRLS | hilarische remake van de Amerikaanse TV-serie | 23 april op DVD


Just Bridge Entertainment presenteert:

 

Hilarische Nederlandse remake van de gelijknamige met Golden Globes en Emmy Awards bekroonde populaire Amerikaanse TV-serie Golden Girls.

GOLDEN GIRLS – Het complete seizoen

Met Loes Luca, Beppie Melissen, Pleuni Touw en Cecile Heuer .

V anaf 23 april verkrijgbaar op 2 Disc DVD (10 afleveringen / ruim 4 uur)

cover

De Amerikaanse hitserie Golden Girls was jarenlang wereldwijd, met vertoningen in maar liefst 60 landen, een enorm succes. Diverse keren werd de serie bekroond met Golden Globes en Emmy Awards. In deze hilarische Nederlandse remake die werd geregisseerd door Pieter Kramer en is vertaald door Paulien Cornelisse, zien we hoe de vriendinnen Barbara, Els, Toos en Milly lief en leed delen in hun huis in Scheveningen. In 2012 werd de serie bij RTL 4 uitgezonden.

CAST
Loes Luca - Barbara Elderenbos
Beppie Melissen - Els Groen
Pleuni T ouw - T oos Groen
Cecile Heuer - Milly Burgers

Regie: Pieter Kramer

SEIZOEN 1
1 HET HUWELIJK
Anne, de dochter van Els, gaat trouwen. Els heeft haar ex-man Harry met veel tegenzin uitgenodigd. De confrontatie tussen Els en Harry verloopt dan ook allesbehalve soepel...

2 DE MENOPAUZE
T erwijl Milly het druk heeft met haar nieuwe kippenhok, denkt Barbara dat ze zwanger is. Maar het blijkt nog veel erger!

3 DE MILJONAIR
Barbara ontmoet een rijke man die met haar wil trouwen, maar er blijkt een probleem. De man heeft namelijk kinderen en Barbara twijfelt of ze opnieuw kinderen wil opvoeden.

4 DE WEDDENSCHAP
De eerste liefde van T oos komt terug en wil met haar op vakantie. Els sluit met haar een weddenschap af, en als Els niet wint, betaalt ze de vakantie.

5 IN HART EN NIEREN
De zus van Barbara komt op bezoek. Barbara heeft een hekel aan haar , maar haar zus vraagt of Barbara een nier aan haar wil afstaan zodat ze niet sterft.

6 DE ZUS V AN ELS
Barbara en Milly doen auditie voor een rol in een toneelstuk. Jannie, de zus van Els en dochter van T oos, komt op bezoek en wil dat T oos bij haar komt wonen.

7 DE ZUS V AN MILLY
Lydia, de blinde zus van Milly , komt logeren. Zij brengt de dames op het idee om spullen via internet te verkopen om zo een nieuwe serre te kunnen betalen.

8 DE V ADER V AN BARBARA
De boom van de buren is omgewaaid in de tuin van de dames, maar er is onenigheid over wie hem moet opruimen. Intussen wil Barbara’s vader een zangcarrière beginnen.

9 DE KLEINE PROFESSOR V AN MILLY
Mily heeft een nieuwe vriend, die een dwerg blijkt te zijn. De andere dames weten niet goed hoe ze hiermee om moeten gaan.

10 HARRY’S TERUGKEER
T erwijl Milly , Els en Barbara een vakantie uitzoeken komt Harry , de ex van Els langs. Zijn vriendin Cynthia heeft hem verlaten en hij wil Els terug, maar die heeft zo haar twijfels...

Screenshots

Technische gegevens 2 Disc DVD
Speelduur: ± 10 x 25 minuten
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

deweb  |  10-04-2013

Jack werkte niet omdat er grappen in zaten van een ontzettend laag niveau. Ook het amateuristische spel van Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge (vreselijke...
Lees meer >

DVD Watcher  |  08-04-2013

De complete box dan dus, 2 'boxen' met elk 5 afleveringen zag ik eerder deze week bij kruidvat staan. 2 boxen met op elke box 5 afleveringen?. Beetje breed ...
Lees meer >

Jeroen D  |  08-04-2013

zullen er echt mensen zijn die dit gaan kopen?? Ik denk het wel. Ongelovelijk inderdaad.
Lees meer >

Jeroen D  |  08-04-2013

Jack werkte niet omdat er grappen in zaten van een ontzettend laag niveau. Ook het amateuristische spel van Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge (vreselijke...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina