GOMORRA - de serie is vanaf 5 augustus te koop op DVD en Blu-ray Disc

Lumière presenteert vol trots de schitterende Italiaanse kijkcijferhit

GOMORRA - DE SERIE

Kwaliteitsserie die de Napolitaanse maffia toont zoals ze echt is.
Naar het gelijknamige boek van Roberto Saviano

"Italy’s answer to 'The Wire'” - Variety

Packshots GOMORRA - De Serie DVD & Blu ray

Vanaf 5 augustus verkrijgbaar op DVD én Blu-ray

Na het succes van de film 'Gomorra' volgt nu ook deze schitterende 12-delige Italiaanse serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Roberto Saviano en geregisseerd door Stefano Sollima (Romanzo Criminale). De levens, de leugens en de menselijke dilemma’s achter de Napolitaanse maffia

Auteur Roberto Saviano over GOMORRA - DE SERIE:
"We've tried to dismantle criminal power, which is exactly the opposite of what they want. We won't celebrate it nor show the heroic or dramatic aspects with which the Mafia likes to identify and portray itself towards the public.
We've tried to show the various levels, make everyone realize: "This problem also concerns me".
Actually, the aim is to bring the topic of the Mafia into the world, push Western democracies, and to take a clear stand. I hope that these stories reach a broad audience, in order to help us understand that a series, a book, in other words, a work of art, can change the course of things, especially when it activates empathy: "this problem pertains to us all - these solutions pertain to us all."

GOMORRA – DE SERIE volgt van binnenuit de Camorra, de genadeloze Napolitaanse maffia, door de ogen van de jonge Ciro Di Marzio. Ciro is de trouwe rechterhand van godfather Pietro Savastano en mentor van diens zoon Gennaro, die allesbehalve klaar is om zijn vader op te volgen aan het hoofd van de organisatie. Wanneer Pietro bij een nutteloze wraakactie verschillende leden van zijn eigen clan opoffert, breekt er iets in Ciro. Hij vertrouwt zijn baas niet langer. Als Pietro vervolgens in de cel belandt, ziet Ciro de kans schoon om chaos te zaaien en een machtsstrijd te ontbinden. Hij komt lijnrecht tegenover de Savastano’s te staan en ontketent zo een bloedige bendeoorlog die zich uitspreidt over heel Napels. De serie omvat andere hoofdstukken uit de bestseller van Roberto Saviano dan Matteo Garrone's gelijknamige speelfilm uit 2008. De serie is gebaseerd op de verhalen over en gebeurtenissen binnen drie bestaande Camorra-clans die de laatste twintig jaar niet alleen de misdaad maar ook de economische sector hebben beheerst. Een serie over de kracht van de clans, over de macht die de maffia nog altijd heeft in Italië maar ook ver daarbuiten, verteld aan de hand van een indrukwekkende familiesaga.

Regie: Stefano Sollima
Met Marco D'Amore (Love is All You Need), Fortunato Cerlino, Maria Pia Calzone en Salvatore Esposito

stills GOMORRA de Serie DVD Blu ray

Technische specificaties 4 DVD-box
Italië, 2014
Duur: 12 x 55 min.
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 2.0

Technische specificaties 3 Blu-ray-box
Italië, 2014
Duur: 12 x 55 min.
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 1080/50i
Audio: DTS-HD Master Audio 2.0

Consumentenadviesprijs: €34,99

Lumiere Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Martino  |  28-09-2014

Net afgekeken. Een topper met een beklemmende soundtrack. Snak al naar het 2e seizoen.
Lees meer >

WaymannDirector  |  26-08-2014

Geweldige laatste 4 afleveringen. Echt heel knap en snappend. En de cliffhanger doet je uitkijken naar het aankomende tweede seizoen dat onlangs bevestigd is.
Lees meer >

martwout  |  26-08-2014

Ik volg hem via Film1. Het is inderdaad goed gemaakt. Tijdens de eerste aflevering dacht ik nog waar gaat dit over, maar vanaf aflevering 2 wordt je erin meegez...
Lees meer >

WaymannDirector  |  19-08-2014

Nog iemand die deze serie aan het kijken is? Is best goed, spannend, goeie rauwe actie en prachtige camerawerk dat tot z'n recht komt op de blu-ray!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina