Griezelen in de psychologische thriller Zwart Water. Vanaf 4 augustus verkrijgbaar

 

Griezelen met Barry Atsma in de psychologische thriller




covercoverZWART WATER

Zet je schrap voor de Nederlandse psychologische thriller Zwart Water. Met in de hoofdrollen Barry Atsma en Hadewych Minis is dit een film die menig persoon de stuipen op het lijf jaagt. Beleef de spannende, intrigerende en psychologisch onverklaarbare gebeurtenissen waar Atsma en Minis aan blootgesteld worden. Zwart Water is een film met een verhaallijn die je tot het eind weet te boeien. De film is vanaf 4 augustus verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD.


Korte inhoud:
In Zwart Water verhuist een gezin, met moeder Christina, gespeeld door Hadewych Minis en vader Paul, gespeeld door Barry Atsma, met hun dochter Lisa naar het ouderlijk huis van Christina in Belgie nadat diens moeder is overleden. Daar ontmoet de 9-jarige Lisa, gespeeld door Isabel Stokkel, een vreemd en sinister meisje in de kelder waar ze bevriend mee raakt en tegen begint te praten. Het meisje beweert de dode tweelingzus van Lisa’s moeder te zijn en een gruwelijk geheim met zich mee te dragen. Dit is het begin van een ontrafeling dat grote gevolgen voor het hele gezin heeft. Met een cast bestaande uit Nederlandse topacteurs is dit een kwaliteitsthriller die je nog lang bij zal blijven. De regie is in handen van Elbert van Strien die hiermee zijn debuut als regisseur maakt en met zijn eerste film kijkers flink laat griezelen.

Regisseur: Elbert van Strien
Acteurs: Barry Atsma (Komt een vrouw bij de dokter, de Storm), Hadewych Minis (Leven uit een dag, Moordwijven), Isabelle Stokkel (Zwart Water is haar debuut)

Genre: Psychologische thriller
Speelduur: 107 minuten

Extra’s DVD & Blu-ray Disc:
Trailer
Making Of

Consumentenadviesprijs Blu-ray Disc: €19,99
Consumentenadviesprijs DVD: €17,99

Release datum: 04/08/2010

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  14-08-2010

Ben hier erg benieuwd naar. Hoor er wat positieve verhalen over en het klinkt als een film die wel in mijn straatje zou vallen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina