Grootste filmpremières en rampenfilms exclusief bij Veronica op televisie

Grootste filmpremières en rampenfilms exclusief bij Veronica op televisie

De komende maanden zendt Veronica de grootste filmpremières en rampenfilms uit. Vanaf woensdag 11 september zijn onder meer Patriots Day, The Accountant, Baby Driver,  Wonder Woman en American Made exclusief te zien bij Veronica. Elke film start om 20.30 uur. Het volledige overzicht is als volgt:

Patriots Day (woensdag 11 september)

Patriots Day van regisseur Peter Berg (Mile 22) volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkt politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team doen ze onderzoek naar de aanslag en jagen ze de daders op. Met rollen van Mark Wahlberg, John Goodman en Kevin Bacon.

The Accountant still
Ben Affleck in The Accountant

The Accountant (woensdag 25 september)

Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt, neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar al snel blijkt dat ook hier niet alles klopt.

Prooi (zaterdag 28 september)

Meest recente film van Nederlandse filmmaker Dick Maas die in Nederland flopte, maar daarentegen in Azië een groot succes was. In Prooi tast de politie in het duister over de mogelijke dader na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam. Lizzy, een dierenarts van Artis, denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht wordt geopend.

The Shallows (zaterdag 5 oktober)

The Shallows volgt Nancy (Blake Lively) die alleen aan het surfen is op een afgelegen strand. Op een korte afstand van de kust wordt ze aangevallen door een grote witte haai. Nancy komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Haalt ze de oversteek?

Baby Driver (woensdag 9 oktober)

Baby Driver volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Een verdoemde overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen. Met in de hoofdrol met Ansel Elgort (The Fault In Our Stars), Lily James (Yesterday) en Jamie Foxx (Collateral).

Baby Driver still
Ansel Elgort in Baby Driver

Kingsman: The Golden Circle (dinsdag 15 oktober)

Vervolg op de spectaculaire actiefilm Kingsman: The Secret Service, waarin hoofdrolspeler Taron Egerton (Rocketman) terugkeert als volwaardig geheim agent met een nieuwe missie. Nadat het hoofdkwartier van de 'Kingsman' wordt verwoest, vertrekt Eggsy naar de Verenigde Staten. Daar aangekomen ontdekt hij een Amerikaanse variant van hun organisatie, onder de naam 'Statesman'. Een organisatie die wordt geleid door een brute, succesvolle cowboy die Champagne heet. De twee geheime organisaties moeten hun krachten bundelen om een gemeenschappelijke vijand te verslaan. Naast Egerton spelen Colin Firth, Halle Berry, Julianne Moore en Channing Tatum een hoofdrol in deze sequel.

Wonder Woman (dinsdag 29 oktober)

Gal Gadot speelt de titelrol van deze comic book verfilming. Een Amazoneprinses verlaat haar weelderige tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit.

Life (zaterdag 9 november)

Zes leden van het International Space Station staan op het punt één van de grootste ontdekkingen te doen in de geschiedenis van de mensheid; het eerste bewijs van buitenaards leven op Mars. Wanneer de bemanning bezig is met onderzoek blijken hun methoden onvoorziene consequenties te hebben. De levensvorm blijkt intelligenter te zijn dan iemand ooit voor mogelijk hield. Met Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home) en Ryan Reynolds (Deadpool).

American Made (woensdag 13 november)

Tom Cruise speelt de hoofdrol in deze op feiten gebaseerde misdaadfilm over Barry Seal, die als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar vervoert. Na zijn aanhouding wordt hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

American Made Still
Tom Cruise in American Made

The Commuter (woensdag 20 november)

Actieheld Liam Neeson (Taken) is verzekeringsagent Michael die  elke dag heen en weer met de trein reist tussen zijn woonplaats en werkplek. Tijdens een van deze reizen raakt hij door een mysterieuze vrouw betrokken bij een criminele samenzwering. Hij wordt gedwongen om een mysterie op te lossen om het leven van de andere passagiers en zijn gezin te redden.

Spider-Man: Homecoming (dinsdag 3 december) 

Peter Parker (Tom Holland) keert na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark (Robert Downey Jr.), maar het telefoontje blijft uit. Peter wordt ongeduldig, denkt dat hij zichzelf als held moet bewijzen aan Tony Stark en gaat vervolgens zelf op zoek naar onrecht. Tijdens deze zoektocht komt hij op het spoor van een mysterieuze wapenhandelaar.

Veronica Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina