Halloween is coming!

 

 

De perfecte films voor Halloween!

The spooky season is coming! 

Halloween staat alweer voor de deur, dat betekend dat het weer tijd is om even flink te griezelen! Gelukkig heeft Source 1 Media een uitgebreid aanbod horror films om de komende tijd door te komen. Van slasher films tot vampier films, Source 1 Media heeft het allemaal in de aanbieding! Hieronder een kleine greep uit ons assortiment. 
 

Let The Right One In


Oskar is een 12-jarig jongetje, dat continu wordt geplaagd door twee bullebakken. Op een dag maakt Oskar kennis met zijn nieuwe buurmeisje en de twee worden vrienden. Sinds ze naast Oskar en zijn familie is komen wonen, sterven plotseling een hoop mensen, maar niemand weet waarom, behalve Oskar, die een geheim van zijn buurmeisje kent.

Deze film wordt gezien als een van de beste horrorfilms aller tijden. Ook genomineerd voor een BAFTA Award. 




Let The Right One In (DVD)
Genre: Horror

 



Let The Right One In (Blu-ray)
Genre: Horror

 
 

Bite


Tijdens haar vrijgezellenfeest wordt Casey, de bruid, gebeten door een onbekend insect. Wanneer Casey thuis komt wordt het heet onder haar voeten en wilt ze de bruiloft afblazen. Maar voor ze dit kan doen begint ze steeds meer trekjes te vertonen van een insect. Tussen haar fysieke transformatie en haar angst om te trouwen begint Casey met het maken van een bijenkorf waar zij niet alleen haar eitjes achterlaat maar ook zich voedt met het vlees van anderen. Als haar transformatie compleet is, ontdekt Casey dat alles kan veranderen met één beet.

Door verschillende horror film websites wordt deze film omschreven als één van de beste Indie horror films ooit. 




Bite (DVD)
Genre: Horror

 
 

Bram Stoker's Van Helsing


Engeland, 1897. Abraham Van Helsing ontvangt een brief van zijn voormalige leerling dr. John Seward waarin hij zijn dringende hulp vraagt in de noordelijke stad Whitby, waar zijn verloofde Lucy alle tekenen van vampirisme vertoont. Van Helsing volgt het bloedige spoor naar de kist van graaf Dracula zelf. Van Helsing is een frisse kijk op de legende van Dracula door de ogen van zijn grootste vijand.

Spannende film over de oude legende van Dracula. 




Bram Stoker's Van Helsing (DVD)
Genre: Horror

 
 
 

Halloween Party


Na de mysterieuze dood van hun vriendin ontdekken studenten Grace en Spencer dat hun studentenkamers gebouwd werden op de grondvesten van een tehuis voor terminaal zieke kinderen. Onbewust ontketenen ze zo The Balloon Babies… Monsterlijk verminkte, kwaadaardige demonen uit het verleden die voor altijd op deze plek gevangen zitten.

Mysterieuze film met killer babies... 




Halloween Party (DVD)
Genre: Horror
 
 

On Halloween


Een journalist gaat op zoek naar de waarheid nadat een reeks brute sterfgevallen en verdwijningen leiden tot een stadslegende over een seriemoordenaarsclown die al meer dan honderd jaar door de bossen van Century Park sluipt.


Bloedstollende film met het bekende killer clown concept. 




On Halloween (DVD)
Genre: Horror
 
 
 

Terrifier


Art heeft vorig Halloween de boel flink op stelten gezet, maar het is niet genoeg voor hem. Ditmaal keert de maniakale clown terug om drie jongedames te terroriseren. Hij laat zich hierbij door niets of niemand in de weg staan om zijn lust naar moord te stillen. Het belooft wederom een bloederige nacht te worden.

Beschikbaar op zowel Blu-ray als DVD!




Terrifier (DVD)
Genre: Horror
 



Terrifier (Blu-ray)
Genre: Horror
 
 

Don't Let Them In


Maatschappelijk werkers Karl en Jenna vechten voor hun leven in een verlaten hotel, maar de dingen zijn niet helemaal wat ze lijken. De nacht voor Halloween moeten ze een onwaarschijnlijke overeenkomst sluiten om Devil’s Night te overleven

Een horrorfilm over een inbraak met een twist. 
 




Don't Let Them In (DVD)
Genre: Horror
 
 

Halloween at Aunt Ethel's


Iedere inwoner van Yost Town in Florida kent Tante Ethel. Ze kennen ook allemaal de vreemde verhalen die over haar rondgaan. Er wordt gezegd dat voorbijgangers die bij haar aan de deur komen spoorloos verdwijnen. Er wordt ook gezegd dat zij met Halloween snoep en pompoentaart met als belangrijkste ingrediënt 'verdwenen mens' uitdeelt aan kinderen. Maar is Ethel écht een gek die het gemunt heeft op kinderen? Een groepje tieners gaat op onderzoek uit.

Boeiende horrorfilm met een komische ondertoon.




Halloween at Aunt Ethel's (DVD)
Genre: Horror, Komedie
 
 

Haunted House on Kirby Road


Een groep vrienden staat op het punt om af te studeren. Voordat zij de middelbare school verlaten zijn zij op zoek naar nog één avontuur. Zij proberen de legende van een plaatselijk spookhuis te ontmaskeren, die verantwoordelijk is voor de verdwijning van Howard Greenfeld, een lokale tiener die jaren geleden is verdwenen.

Won de award voor Best Horror Feature tijdens het Toronto Independent Film Festival 2016. 




Haunted House on Kirby Road (DVD)
Genre: Horror
 
 

Wicked Witches


Nadat Mark door zijn vrouw uit huis wordt gegooid gaat hij terug naar Dumpling Farm, een plek waar hij goede herinneringen uit zijn jeugd heeft. Maar het is er niet meer zoals het vroeger was. Zijn oude vriend Ian woont hier nog steeds en is bezeten door een
groep demonische vleesetende heksen. Met Ian als aas proberen de heksen ook Mark en zijn vrienden in de val te lokken.

Spannende film waarin heksen en demonen centraal staan.




Wicked Witches (DVD)
Genre: Horror

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina