Het 2e seizoen van iZombie is vanaf 5 april te koop op DVD

De bloedstollend spannende en grappige serie

iZombie seizoen 2

iZombie - Seizoen 2 DVD

van de makers van Veronica Mars
Vanaf 5 april verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 5 april het complete tweede seizoen van de hitserie iZombie op DVD. In het eerste seizoen veranderde Olivia Moore, een veelbelovende arts in opleiding, door een beet in een zombie. Ze gaat aan de slag in een mortuarium om haar honger naar hersenen te stillen en wordt opgemerkt door een jonge rechercheur Clive Babineaux die ze helpt om moordzaken op te oplossen. In het tweede seizoen bundelen Olivia, haar excentrieke baas Ravi Chakrabarti en de rechercheur opnieuw hun krachten. Kruip op de bank met iets lekkers te eten en geniet van 19 spannende, maar vooral grappige afleveringen.

Synopsis iZombie – seizoen 2:
In het tweede seizoen zijn Oliva (Rose McIver; Once Upon a Time, Power Rangers R.P.M) en haar ex-verloofde Major Lilywhite (Robert Buckley; One Tree Hill, The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy) net gewend aan de wetenschap dat Olivia nu een zombie is. Terwijl Ravi Chakrabarti (Rahul Kohli) zich volledig stort op het vinden van de bedorven Utopium, heeft Clive Babineaux (Malcolm Goodwin; Run All Night, Project Bigfoot) zijn pijlen gericht op Major. Hij vermoedt dat Major betrokken is bij het Meat Cute bloedbad. Ondertussen worstelt Blaine DeBeers (David Anders; The Revenant , Alias), die weer een mens is geworden, met de gedachte om zijn leven in de zombiewereld te behouden.

iZombie is losjes gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Chris Roberson en Michael Allred en geproduceerd door de makers van Veronica Mars. Seizoen drie van de detectiveserie iZombie is inmiddels in de maak.

Bonusmaterialen:
* Deleted scenes
* Comic-Con Panel

Releasedatum:5 april 2017
Speelduur: 19 afleveringen van 40 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

tmvde  |  15-03-2017

In glorieus SD ;-) Gelukkig is er Warner Archives met regiovrije releases. In de zomer de blu-ray al gezien.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina