Het 2e seizoen van TOM CLANCY's JACK RYAN is vanaf 1 november te zien op Amazon Prime

Het tweede seizoen gaat van start van

TOM CLANCY’S JACK RYAN

Tom Clancy's Jack Ryan Seizoen 2

Te zien vanaf 1 november via Amazon Prime

In het tweede seizoen van TOM CLANCY's JACK RYAN reist CIA-officier Jack Ryan, een rol van John Krasinski (A Quiet Place), naar Zuid-Amerika om een verdachte zending illegale wapens te onderzoeken. Terwijl Jack’s onderzoek een grote samenzwering aan het licht dreigt te brengen, lanceert de president van Venezuela een gewaagde tegenaanval. Dat brengt Jack op een wereldwijde missie naar de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en Venezuela om zo het snode plan van de president van Venezuela te ontrafelen en stabiliteit te brengen in het land dat op de rand van algemene chaos staat.

Cast: John Krasinski (A Quiet Place), Wendell Pierce (The Wire), Noomi Rapace (Prometheus), Michael Kelly (House of Cards)
Genre: Aktie

Episode 201: Cargo
Jack Ryan onderzoekt de waarheid achter de nucleaire banden van Venezuela en de dreiging ervan voor de Verenigde Staten. James Greer, die bijna uit zijn nieuwe functie in Rusland wordt ontheven, sluit zich aan bij Jack in Venezuela en de twee bevinden zich midden in de herverkiezings-inspanningen van een dictator.
 
Episode 202: Tertia Optio
Jack krijgt toestemming van senator Chapin om in Venezuela te blijven. President Reyes ontkent zijn betrokkenheid bij de moord op een Amerikaanse senator. Ondertussen werken Jack en Harry samen om een spoor te volgen die onenigheid binnen de gelederen kan veroorzaken.
 
Episode 203: Orinoco
Het Amerikaanse Special Forces - Team landt in Venezuela, waar Jack's informatie hen naar een door de militie bewaakte compound leidt. De missie mislukt één van de teamleden blijft achter in de jungle. De tegenstander van president Reyes, Gloria Bonalde, blijkt een serieuze kandidaat te zijn voor komende verkiezingen.
 
Episode 204: Dressed to Kill
Ontslagen van zijn opdracht in Venezuela, volgt Jack een nieuw spoor dat leidt naar Londen, daarbij zoekt hij de hulp van MI5. Hij ontdekt dat de man waar hij achteraan zit ook achter hem aan zit. Ondertussen in Venezuela doet President Reyes, Gloria een aanbod.
 
Episode 205: Blue Gold
Met behulp van de dochter van Max als aas, overtuigen Jack en Harry, Max om elkaar te ontmoeten. Gestrand in de jungle stuit Marcus op een gevangenenkamp. Greer bezoekt Gloria in de hoop een verband te leggen tussen Reyes en haar vermiste echtgenoot.
 
Episode 206: Persona Non Grata
Reyes beschuldigt de VS ervan met de verkiezingen te hebben geknoeid. De Amerikaanse ambassade is geëvacueerd. Jack, Greer en Mike November moeten beslissen of ze orders opvolgen of onderduiken. De mannen van Reyes achtervolgen Matice en de Amerikaanse soldaten in de jungle.

Episode 207: Dios y Federación
De verkiezingen in Venezuela zijn opgeschoven. Jack en Mike vechten tegen een inval in het safe house van de CIA terwijl Greer wordt ondervraagd. De familie Ubarri moet besluiten om te vluchten of Reyes het hoofd te bieden.
 
Episode 208: Strongman
Jack gaat naar het paleis van de president om Creer op te halen. Wanneer de uitslag van de peilingen bekend zijn, ontstaan er buiten het paleis gewelddadige protesten en moet Jack een besluit nemen dat zijn toekomst kan bepalen.

Te zien vanaf 1 november op Amazon Primme

Amazon Prime Video logo

Recente artikelen

Laatste reacties

edwinvb  |  20-11-2019

prima seizoen, wel minder dan de eerste serie. prima vermaakt. laat de 3e maar komen
Lees meer >

rogue  |  19-11-2019

Toch wel een tegenvaller hoor, seizoen 2. Het pakte mij nooit echt, de locatie, het verhaal, de killer, het was allemaal net niet. Jammer.
Lees meer >

rogue  |  08-10-2019

Ga ik zeker weer kijken op amazon, seizoen 1 was vermakelijk genoeg.
Lees meer >

Ludo Keeris  |  08-10-2019

Een update met een overzicht van de afleveringen erbij.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina