Het 3e seizoen van de Zweedse serie THE RESTAURANT is vanaf 28 februari op DVD, nu op Lumiereseries.com

Het derde seizoen van de Zweedse serie

THE RESTAURANT

The Restaurant Seizoen 3

nu te zien op lumiereseries.com en vanaf 28 februari verkrijgbaar op DVD

Lumière brengt het derde seizoen van The Restaurant op 28 februari uit op DVD. Vanaf nu is deze meeslepende en veelbekroonde familiesage over liefde, conflicten en verraad reeds te zien op Lumierieseries.com.

De familie Löwander runt het toprestaurant Djurgårdskällaren in het centrum van Stockholm. In de serie The Restaurant volgen we de familieleden en hun personeel bij successen en nederlagen, liefdes en conflicten. Het eerste seizoen besloeg de periode van 1945 tot 1950 en de tweede reeks liep van 1955 tot 1962. Het derde seizoen speelt zich af van 1968 tot 1971, een periode van grote politieke en maatschappelijke veranderingen.

Stockholm, mei 1968. Nina staat op het punt haar nieuwe nachtclub te openen met de hulp van haar resolute dochter Christina, die zich door niets laat tegenhouden. Van Gustaf krijgen ze alle medewerking, maar Peter en zijn vrouw Ester, die de nachtclub Royal runnen, voelen zich bedreigd door de nieuwe competitie. Maggan zet zich in voor een politieke carrière, aangemoedigd door haar vriendin Britt Gahn. Maar  haar carrière en vriendschap staan op het spel wanneer Maggans oude liefde Lily weer op het toneel verschijnt.

De

THE RESTAURANT
Cast: Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Adam Lundgren, Mattias Nordkvist, Josefin Neldén, Julia Heveus, Oskar Laring
Regie
: Harald Hamrell, Andrea Östlund, Anna Zackrisson

Technische specificaties
Zweden, 2019
Speelduur: 8 x 60 min
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: DVD 24,99 euro, EST: 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

The Restaurant Seizoen 3

Lumiere Series

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina