Het 4e seizoen van Game of Thrones is vanaf heden verkrijgbaar op DVD en Blu ray Disc

"All Men Must Die"

GAME OF THRONES - Seizoen 4

Vanaf heden verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Game Of Thrones - Seizoen 4 Blu rayDe meest epische serie van het moment is terug! Warner Bros. Home Entertainment brengt het complete vierde seizoen van Game of Thrones 18 februari uit op Blu-ray en DVD. De hitserie, genomineerd voor maar liefst 19 Emmy Awards®, volgt het verhaal van de adellijke families van Westeros die vechten om macht in de Zeven Koninkrijken. Het complete vierde seizoen zit boordevol exclusief bonusmateriaal, waaronder ronde tafel discussies, interviews op de set, audiocommentaar en gloednieuwe geanimeerde verhalen die fans uren zal vermaken.

Synopsis Game of Thrones – Seizoen 4
Nadat in het derde seizoen het grootste deel van de Stark familie brutaal werd afgeslacht tijdens de Red Wedding, zien we in het vierde seizoen de Lannisters aan de macht. King Joffrey Baratheon zwaait de scepter op zijn eigen, onvoorspelbare manier en trouwt met Margaery Tyrell tijdens de Purple Wedding. Zijn ‘oom’ Jaime keert terug naar King’s Landing, maar krijgt niet het warme welkom waar hij op had gehoopt. Aria is nog steeds in het gezelschap van The Hound, die vastbesloten is om haar terug te brengen en daar veel geld mee te verdienen. Zijn broer, The Mountain, vecht voor de Lannisters een gevecht op leven en dood.

In het noorden aan de andere kant van de muur zien we de The White Walkers die hun opmars maken naar de muur. Kunnen de Crows van de Night’s Watch stand houden tegen dit legioen? Seizoen 4 zit weer boordevol spanning, verraad, intriges en natuurlijk de draken van Daenerys!

Bonusmaterialen:

DVD bonusmaterialen:

* Behind the Battle for the Wall – Volg de cast en crew tijdens de creatie van het meest ambitieuze gevecht tot nu toe. Deze 30 minuten durende documentaire toont de uitdagingen van het samenstellen van een van de meest intense afleveringen van de serie, met nog nooit eerder vertoond materiaal.
* The Fallen: A roundtable – Schrijver Bryan Cogman spreekt met een aantal castleden die hun ondergang tegemoet treden in seizoen 4. Vanaf het eerste moment dat ze horen over de dood van hun karakter tot het opnemen van de laatste scène; deze 30 minuten durende video werpt een licht op hoe het is om te leven en dood te gaan in de Game of Thrones wereld.
* The Politics of Power: A Look Back at Season 3 – Herleef de wrede gebeurtenissen uit seizoen 3 en zie de machtsverschuivingen die Westeros definiëren bij de start van seizoen 4.
* Bastards of Westeros – Hoor showrunners David Benioff, D.B. Weiss en auteur George R.R. Martin discussiëren over de rol die de bastaarden spelen in de Zeven Koninkrijken.
* Deleted/Extended Scenes – Twee verwijderde scenes.
* Audio Commentaries – Audiocommentaar van cast en crew, waaronder showrunners David Benioff en D.B. Weiss, A Song of Ice and Fire auteur George R.R. Martin, Sophie Turner, Maisie Williams, Pedro Pascal, Aiden Gillen en meer!

De Blu-ray bevat alle DVD bonusmaterialen, alsmede:

* In-Episode Guide – dit bronmateriaal biedt achtergrondinformatie over de karakters, locaties en relevante geschiedenisfeiten.
* Histories & Lore – Kom meer te weten over de mythologie van Westeros en luister naar de verhalen van de karakters zelf die de verhalen vanuit verschillende perspectieven vertellen.

Releasedatum: 16 februari 2015
Speelduur: 9 uur en 21 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina