Het 5e seizoen van Rizzoli & Isles is vanaf 13 april te koop op DVD

De succesvolle serie gebaseerd op de Tess Gerritsen misdaadboekenreeks

RIZZOLI & ISLES

Het complete vijfde seizoen - vanaf 13 april verkrijgbaar op DVD

Rizzoli & Isles - Seizoen 5 DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 13 april het complete vijfde seizoen van de misdaadserie RIZZOLI & ISLES op DVD. Deze serie over twee vrouwelijke tegenpolen, de keiharde detective Jane Rizzoli (Angie Harmon: Law & Order) en de keurige en beschaafde medische onderzoekster Maura Isles (Sasha Alexander: Yes Man), die samen ingewikkelde moorden oplossen is al jaren favoriet bij velen en behoort tot de best bekeken Amerikaanse series. In alweer het vijfde seizoen staat de kijker nog meer spannende misdaadonderzoeken te wachten. Geniet van 18 gloednieuwe afleveringen, waarin Rizzoli en Isles ook op privévlak het nodige te verduren krijgen.

Rizzoli & Isles – seizoen 5 synopsis:
Seizoen 5 gaat van start met een gruwelijke zaak die de aandacht van Rizzoli en Isles volledig opeist, wanneer een jogger in een park wordt neergestoken. Het onderzoek wordt uitgebreid als blijkt dat de moordenaar het op haar baby voorzien heeft. De vader van het kind, haar ex-man, wordt ondervraagd, maar hij zat op het moment van de moord vast in een file met zijn nieuwe vriendin. Maar dan blijkt dat zijn vriendin helemaal niet bij hem in de auto zat en wordt de zaak nog vele malen ingewikkelder. Ondertussen besluit Isles haar relatie met Frankie te verbreken en doet Rizzoli tevergeefs pogingen haar zwangerschap te verbergen voor haar moeder. Ook krijgt het team het vreselijke nieuws dat Detective Frost is omgekomen bij een auto ongeluk.

De serie Rizzoli & Isles kent een sterke fanbase en actrice Sasha Alexander werd dit jaar nog onderscheiden met een People’s Choice Award.

      Rizolli Isles Screenshots

Bonusmaterialen:
Nieuwe featurette (17:20)
Stepping Through the Stunt: The Burden of Proof Bridge Sequence: Een spannend kijkje achter de schermen bij de "Burdern of Proof" stunts vanuit verschillende perspectieven. Deze blijkt uiteindelijk een van de meest uitdagende stunts voor de show te zijn.

Releasedatum: 13 april 2016
Speelduur: 18 afleveringen van 40 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina