Het allerlaatste seizoen van DALLAS verschijnt 18 november op DVD

NOG EEN KEER ALLE RIVALITEIT, PASSIE EN VERRAAD IN DE ICONISCHE DRAMASERIE

DALLAS

Het derde en laatste seizoen – Vanaf 18 november op DVD

De Ewing-clan komt nog eenmaal in actie en de mannen en vrouwen laten zien dat zij hun familienaam niet voor niets dragen: met meer rivaliteit, passie en verraad weet deze machtige oliemagnaat familie alles naar hun hand te zetten. Het derde en laatste seizoen van de iconische dramareeks Dallas komt 18 november uit op DVD. Geniet nog een keer van 15 geweldige afleveringen boordevol pracht en praal en grotere geheimen dan ooit tevoren met de jongste generatie Ewings op de Southfork Ranch in Dallas, Texas.

Synopsis Dallas – seizoen 3:
Dallas Seizoen 3 DVDIn het derde seizoen raakt patriarch van de Ewing clan Bobby Ewing (Patrick Duffy; The Bold and the Beautiful) na de dood van zijn broer J.R. in een ruzie verwikkeld met John Ross (Josh Henderson; Step Up), die hem wil laten zien dat hij net zo’n machtigemedestander of vijand kan zijn als zijn beruchte vader. Christopher (Jesse Metcalfe; Chase, Desperate Housewives) is weer single en is vastberaden een naam voor zichzelf te maken in de gasindustrie. Elena (Jordana Brewster; The Fast & the Furious) wil koste wat kost gerechtigheid en Pamela Rebecca Barnes (Julie Gonzalo; A Cinderella Story), dochter van één van de grootste Ewing rivalen is nu getrouwd met John Ross en doet er alles aan om een gelukkig huwelijk te hebben.

DALLAS is nog een keer terug voor de beste roddels, ruzies en passie! De nieuwe generatie Ewings is ambitieuzer en sluwer dan ooit.

Bonusmateriaal:
• Deleted Scenes

Releasedatum: 18 november 2015
Speelduur: 14 afleveringen, waarvan 13 afleveringen van 40 minuten en een finale aflevering van 81 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina