Het complete 6e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden nu op 20 DVD-box

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:

Het complete zesde seizoen van de langstlopende soap op de Nederlandse televisie

GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN

Vanaf nu verkrijgbaar als 20 DVD-Box (ruim 83 uur)

Reinout Oerlemans, Guusje Nederhorst, Erik de Vogel, FerriSomogyi, Katja Schuurman, Babette van Veen, Paul Groot, BruniHeinke, BarthoBraat, Jimmy Geduld, Jette van der Meij, Casper van Bohemen en anderen

GTST - seizoen 6

Op verzoek van vele fans verschijnt nu het complete zesde seizoen van Nederlands langst lopende soap Goede Tijden, Slechte Tijden als 20 DVD-Box. Maak in dit seizoen voor het eerst kennis met onder anderede inmiddels roemruchte GTST-karakters Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Rik de Jong (FerriSomogyi).

Synopsis
Kort na het dramatische einde van ‘bad guy’ Frits van Houten (Casper van Bohemen) maken we in dit zesde seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden kennis met Ludo Sanders. Een meedogenloze manipulator,maar óók een charmante schurk die voor vele dramatische en spannende wendingen zorgt.Tevens doet Rik de Jongzijn intrede in Meerdijk. Inmiddels is hij een legendarisch personage in de geschiedenis van GTST.

In de loop van het zesde seizoen passeerde GTST de magische grensvan 1000 afleveringen. Het mooie is dat de serie ondanks die respectabele looptijd steeds beter wordt, met nóg sterkere verhaallijnen en nóg meer romantiek en spanning. Kijk zelf maar! Het zesde seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is in 1995 en 1996 uitgezonden door RTL 4.

TECHNISCHE GEGEVENS
20 DVD-Box
Speelduur: ± 83 uur
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 4:3
Audio: Dolby Digital 2.0
Verpakking: DVD scanavo + slipcase
Genre: TV-serie
Kijkwijzer: 12
Consumentenadviesprijs:€ 49,95

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina