Het derde en laatste seizoen van The Newsroom is vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD

Het derde en finale seizoen van Sorkin’s bejubelde nieuwsserie

THE NEWSROOM

Seizoen 3 vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD
Ook verkrijgbaar als boxset met alle seizoenen

Warner Bros. Home Entertainment brengt op 17 juni het derde en laatste seizoen van de hooggewaardeerde nieuwsserie The Newsroom uit op Blu-ray™ en DVD. In de dramaserie The Newsroom krijg je een uniek kijkje in de hectische wereld van de journalistiek. Hoofdrollen zijn voor de labiele nieuwslezer Will McAvoy (Jeff Daniels) en zijn producent MacKenzie McHale (Emily Mortimer). The Newsroom werd in 2013 genomineerd voor 2 Golden Globes, te weten Beste TV serie – Drama en Beste Acteur in een TV-serie - Drama. Jeff Daniels won een Primetime Emmy Award voor zijn hoofdrol. De serie is bedacht en geschreven door Academy Award winnaar Aaron Sorkin (The Social Network, Moneyball) en heeft een IMDb score van 8,7. Speciaal voor de serieliefhebbers die The Newsroom nog niet kennen, is er de boxset met alle drie de spraakmakende seizoenen.

Synopsis
THE NEWSROOM Seizoen 3 DVDNieuwslezer Will McAvoy (Jeff Daniels) en zijn producent MacKenzie McHale (Emily Mortimer) zijn terug op de ACN Network redactie voor het laatste seizoen van The Newsroom. The Newsroom neemt de kijker mee achter de schermen van nieuwszender ACN Network. In hun dagelijkse hectiek om als eerste het laatste nieuws te brengen, heeft de redactie ook te maken met de onrust van een mogelijke overname en een gevecht om leiderschap, het gevolg van de gelekte documenten die Neal (Dev Patel) van een mysterieuze bron bij de overheid kreeg. In de keiharde, digitaliserende wereld vecht het team van The Newsroom voor authenticiteit en journalistieke integriteit. Weten zij het hoofd boven water te houden? Of zendt ACN Network binnenkort haar laatste nieuwsuitzending uit…

Bonusmaterialen:
* Commentaar
* Inside the episodes
* Deleted scenes

THE NEWSROOM Collectie DVDThe Newsroom
-boxset met alle afleveringen van de drie seizoenen is ook verkrijgbaar op 17 juni. Deze boxset bevat 15 afleveringen van elk 55 minuten.

 

Releasedatum: 17 juni 2015
Speelduur: 6 afleveringen van 55 minuten
Kijkwijzer: 9

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina