Het eerste seizoen van de nieuwe advocaten-serie ZUIDAS is vanaf 26 juni op DVD verkrijgbaar

Het eerste seizoen van

ZUIDAS

Zuidas seizoen 1 DVD

Vanaf 26 juni op DVD verkrijgbaar

Op 26 juni verschijnt het eerste seizoen van de spannende nieuwe Nederlandse advocatenserie, Zuidas, op DVD. In de serie staat het advocatenbureau VDSGM centraal, oftewel Van de Sande Grinten Meijer. Jonge advocaten in de dop vechten om een plek binnen dit prestigieuze bedrijf. De getalenteerde en vooruitstrevende Sabia gaat met een groep net afgestuurde advocaten de strijd aan voor de felbegeerde plek als advocaat-stagiaire. In een wereld vol trucjes, list en bedrog moet Sabia zich staande zien te houden.

Synopsis
Advocaat worden op de prestigieuze Zuidas, daar dromen rechtenstudenten van. Een topsalaris, status, miljoenendeals en ongelimiteerd gin tonics drinken in exclusieve clubs op kosten van kantoor met collega’s die al snel je vrienden of meer worden. De net afgestudeerde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal) zet alles op alles om daar een plek te bemachtigen en te behouden bij één van de beste advocatenkantoren, Van de Sande Grinten Meijer, kortweg VDSGM. Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld van de Zuidas.

De serie zit vol met topacteurs waaronder Noortje Herlaar, Mark Rietman, Robert de Hoog, Guy Clemens en Annette Malherbe. De hoofdrol is weggelegd voor Jouman Fattal, die een fijne verwelkoming is op de Nederlandse televisie. Zuidas werd geregisseerd door Nicole van Kilsdonk en Aaron Rookus. Het werd op NPO3 uitgezonden en trok meer dan 500.000 kijkers per aflevering.

Cast: Jouman Fattal, Noortje Herlaar, Mark Rietman, Robert de Hoog, Guy Clemens en Annette Malherbe
Regie: Nicole van Kilsdonk en Aaron Rookus
Genre: Nederlandse drama serie

Technische specificaties: 
Speelduur: 8 x 45 minuten (2DVD)
Taal:
Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital Surround 5.1
Kijkwijzer: 12
Adviesprijs: €14,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina