Het eerste seizoen van LUCIFER is vanaf 11 oktober verkrijgbaar op DVD

Duivelse dilemma's in The City Of Angels

LUCIFER - Seizoen 1

      Lucifer S1 3d.jpg

Gebaseerd op het DC Comics personage Lucifer Morningstar

Vanaf 11 oktober op DVD

Warner Bros. Home Entertainment neemt je vanaf 11 oktober mee in de wereld van de duivel, met het eerste seizoen van de serie Lucifer, gebaseerd op het DC Comics personage Lucifer Morningstar. De serie, geschreven door Tom Kapinos (Californication), en op IMDB gewaardeerd met een 8.3, vertelt het verhaal van de duivel die verveeld is geraakt en besluit een nieuw leven op te bouwen in The City of Angels. Tom Ellis (Rush, EastEnders) kruipt in de huid van de charismatische Lucifer Morningstar.  

Ontevreden als heerser van hel besluit Lucifer afstand te doen van die titel. Hij besluit zich te vestigen in Los Angeles, waar hij eigenaar wordt van een goedlopende nachtclub. Hier vermaakt hij zich met zijn drie grote passies: wijn, vrouwen en muziek. Wanneer een bloedmooie popster in zijn armen wordt doodgeschoten, wordt hij herinnerd aan een emotie die hij al jaren niet heeft gevoeld. Hij is weer in staat gevoelens te hebben voor een menselijk wezen...  Dit besef verontrust niet alleen Lucifer zelf, maar ook zijn beste vriendin en vertrouwenspersoon Mazikeen (Lesley-Ann Brandt; The Librarians), een demoon in de vorm van een elegante jonge vrouw.

Na de moord komt Lucifer op de radar van rechercheur Chloe Dancer (Laura German; Chicago Fire). Immuun voor zijn krachten, raakt zij geïntrigeerd door zijn vermogen om mensen hun diepste, meest duistere verlangens te laten uitspreken en criminelen te laten boeten voor hun daden. Zou Lucifer ooit nog terug willen keren naar de onderwereld?

Cast: Tom Ellis, Lesley-Ann Brandt, Laura German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside

Releasedatum: 11 oktober 2017
Speelduur: 13 afleveringen van 41 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina