Het eerste seizoen van The 100 is vanaf 8 juli te koop op DVD

De post-apocalyptische dramareeks

THE 100 - Seizoen 1

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Kass Morgan
vanaf 8 juli verkrijgbaar op DVD

The 100 DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 8 juli de gloednieuwe en spannende serie THE 100 op DVD. De post-apocalyptische serie speelt zich af in de toekomst, 97 jaar na een nucleaire ramp die de Aarde tot een onleefbare planeet heeft gemaakt. De 4.000 overlevenden leven sindsdien in de Ark, een ruimtestation dat zich in een baan om de Aarde begeeft. Nu de voorraden opraken, besluiten de gezaghebbers een expeditie te starten om de leefbaarheid van de planeet Aarde te onderzoeken. De expeditie heeft verstrekkende gevolgen. Het eerste volledige seizoen van The 100 met de 13 afleveringen is vanaf 8 juli verkrijgbaar op DVD. 

Synopsis THE 100
Door een kernramp is de Aarde onleefbaar geworden. De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimtestation, genaamd de Ark, dat rond de Aarde zweeft. 97 Jaar later weet niemand wanneer en of de aarde ooit weer leefbaar wordt. Door de groeiende bevolking en de slinkende voorzieningen aan boord van het ruimtestation wordt een opmerkelijke beslissing genomen: 100 jeugdgevangenen worden naar de Aarde gestuurd om deze te verkennen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kun je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten, omdat ze een crimineel verleden hebben?

Eliza Taylor (November Man) speelt de hoofdrol van Clarke Griffin, dochter van dr. Abigail Griffin. Daarnaast spelen in de serie een mix van jonge talenten, zoals Eli Goree, Thomas McDonell en Devon Bostick, en gevestigde acteurs als Isaiah Washington (Grey’s Anatomy), Henry Ian Cusick (Lost) en Paige Turco (The Gameplan). The 100 is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kass Morgan. Inmiddels is seizoen 3 van The 100 in productie.

Bonusmaterialen:
-    4 Creating the World of The 100 Featurettes: In het begin; De Ark; Een nieuwe Aarde; en Grounders, Reapers, en Mountain Men
-    2013 Comic-Con Panel
-    Audiocommentaar en niet eerder vertoonde scenes van de seizoensfinale

Releasedatum: 8 juli 2015
Speelduur: 13 afleveringen van 43 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

tmvde  |  22-06-2015

GHRRRRRR! Geen Blu-ray! Ik heb seizoen 1 op blu-ray gezien (UK import), zeer de moeite waard, maar tot nu toe is er nog geen blu-ray van seizoen 2 te pre-order...
Lees meer >

Werner  |  22-06-2015

GHRRRRRR! Geen Blu-ray!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina