Het laatste seizoen van PERSON OF INTEREST | vanaf 5 april op DVD en BD

You are being watched!

PERSON OF INTEREST - SEIZOEN 5

Batman vs Superman Blu-ray 3D

Het laatste seizoen is vanaf 5 april verkrijgbaar op Blu-ray en DVD
Person of Interest, de complete collection is vanaf 5 april verkrijgbaar op DVD

Op 22 februari presenteert Warner Bros. Home Entertainment het vijfde en daarmee laatste seizoen van de spannende thrillerserie Person of Interest. In de intrigerende serie van Jonathan Nolan (Interstellar, The Dark Knight) en uitvoerend producenten J.J. Abrams (Lost, Alias, Mission: Impossible - Ghost Protocol) en Bryan Burk (Lost, Star Trek: Into Darkness) is het Person of Interest team jarenlang beschermd door The Machine. Totdat een rivaal bekend als Samaritan de creatie van technisch genie Harold Finch (Michael Emerson; Saw, Lost) verslaat waardoor de wereld drastisch verandert. Mis niets van het laatste seizoen van Person of Interest op Blu-ray en DVD.

      Persbericht foto.jpg

In het vierde seizoen van Person of Interest zagen we hoe aartsrivaal Samaritan, Harold Finch zijn creatie, The Machine verslaat. Jarenlang werd het team van technisch genie Harold Finch, ex-militair John Reese (Jim Caviezel; The Passion, Thin Red Line), NYPD detective Lionel Fusco (Kevin Chapman; Brotherhood, Mystic River), cyber-hacker Root (Amy Acker; The Cabin in the Woods, Suits) en Sameen Shaw (Sarah Shahi; Chicago Fire, Faily Legal) beschermd door The Machine.

In seizoen 5 lijkt er voor gewone burgers niets te zijn veranderd, maar Samaritan heeft de controle overgenomen en beheerst alle digitale informatie wereldwijd. Nu The Machine is uitgeschakeld is het de beurt aan het team om Samaritan te verslaan en is het aan Finch om zijn creatie te resetten. Is Finch in staat om The Machine weer te laten werken en de burgers te beschermen?

Person of Interest DVD box
Voor wie alle afleveringen nog een keer wil terugkijken of nog moet beginnen aan deze bloedstollend spannende serie brengt Warner Bros. Home Entertainment ook een complete Person of Interest-DVD collectie uit op 22 februari.

 

 

 Releasedatum
: 5 april
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 13 afleveringen van 41 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina