Het slotstuk van de Deense serie THE LEGACY komt 26 april uit op DVD

Slotstuk van de succesvolle Deense serie

THE LEGACY

The Legacy Seizoen 3 DVD

Verkrijgbaar vanaf 26 april op DVD

Woensdag 26 april brengt Lumière het derde en laatste seizoen van The Legacy uit op DVD. Trine Dyrholm, Mikkel Boe Følsgaard, Marie Bach Hansen en Carsten Bjørnlund spelen de hoofdrollen in de bekroonde dramaserie van de makers van Borgen en The Killing, die vanaf 1 april ook te zien is op Film 1.

In het derde en laatste seizoen van The Legacy hebben de vier Grønnegaard-erfgenamen vrede gesloten met elkaar en met het verleden. Na Thomas’ dood heeft Emil de voogdij over Melody op zich genomen in Grønnegaard, waar hij nu samenwoont met zijn nichtje Hannah. Signe is ingetrokken bij haar vriend Aksel en legt zich nu volledig toe op ecologische landbouw. Gro heeft een expositieruimte opgericht waar ze samen met Hannah en andere jonge progressieve kunstenaars de gevestigde kunstwereld zal uitdagen. Frederik is inmiddels verhuisd naar Amerika. Na een lange en succesvolle carrière is hij eindelijk klaar om vrede te sluiten met Solveig. Maar is zijn familie wel klaar voor de ontmoeting bij zijn thuiskomst?

Recensies tweede seizoen
VARA Gids: “Een fantastische soap over verraad, jaloezie en macht – maar wel eentje met grote klasse.
AD Magazine ****: “Het Deense familiedrama The Legacy schreeuwde om een vervolg... Wat de reeks vooral boeiend maakt, is de interactie tussen deze familieleden die niet zonder, maar ook niet met elkaar kunnen leven.”
NRC ****: “In het tweede seizoen toont Marie Bach Hansen dat zij terecht van het toneel is geplukt om een volwaardige rol te spelen naast de Deense lieveling Dyrholm” 

Cast: Marie Bach Hansen (Borgen), Trine Dyrholm (Festen), Mikkel Boe Følsgaard (A Royal Affair), Carsten Bjørnlund (Those Who Kill), Jesper Christensen (Casino Royal), Trond Espen Seim (Varg Veum).
Regie: Heidi Maria Faisst, May el-Toukhy, Trine Dyrholm, Pernilla August
Genre: Thriller

Technische specificaties 3-DVD box:
Land: Denemarken, 2017
Speelduur: 9 x 57 min.
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: 34,99 euro

Lumiere Series

Recente artikelen

Laatste reacties

martwout  |  01-06-2017

Euh... het wordt een beetje bizar. De plot draait zowat helemaal om het soort avantgardistische kunst aan de ene kant en Signe die liever de boerenstiel zou uit...
Lees meer >

Werner  |  21-04-2017

Is het een beetje de moeite dat laatste seizoen? Seizoen 2 was al een beetje de weg kwijt,,, Euh... het wordt een beetje bizar. De plot draait zowat helemaal o...
Lees meer >

WaymannDirector  |  21-04-2017

Ergerlijk hè. Ik heb 'm net afgekeken, ga dit weekeinde eens op de bespreking broeden... Is het een beetje de moeite dat laatste seizoen? Seizoen 2 was al een ...
Lees meer >

Werner  |  21-04-2017

Ergerlijk hè. Ik heb 'm net afgekeken, ga dit weekeinde eens op de bespreking broeden...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina