Het waargebeurde drama van SULLY - vanaf 5 april op DVD, BD en UHD

FASTEN YOUR SEATBELTS
VOOR HET WAARGEBEURDE DRAMA

SULLY

Sully DVD & Blu-ray

Geregisseerd door Clint Eastwood
Vanaf 22 maart via VOD en vanaf 5 april op 4K UHD, Blu-ray en DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 5 april de biografische film Sully, geregisseerd door Clint Eastwood, op 4K UHD, Blu-ray, DVD en VOD. Tom Hanks (Forrest Gump, The Green Mile) kruipt in de huid van Chesley ‘Sully’ Sullenberger, een Amerikaanse piloot met ruim 40 jaar vliegervaring, die een noodlanding moet maken op de Hudson River om zijn 155 passagiers te redden. De pers onthaalt Sully als een ware held en bestempelt het voorval als The Miracle on the Hudson. Echter lijkt een onderzoekscommissie vastbesloten te bewijzen dat Sully een inschattingsfout heeft gemaakt.
 
Sully is gebaseerd op Sullenbergers memoires Highest Duty uit 2009 en vertelt het verhaal van de wereldberoemde noodlanding op 15 januari 2009 op de New Yorkse Hudson River. Ervaren piloot Chesley Sullenberger (Hanks) bestuurt een passagiersvliegtuig met 155 mensen aan boord. Wanneer het vliegtuig vlak na opstijgen een zwerm ganzen raakt en de twee motoren uitvallen, moet Sullenberg snel een beslissing nemen; terugkeren naar het vliegveld of een noodlanding maken op de Hudson River. Als hij kiest voor het laatste overleven alle passagiers de landing en wordt Sullenberger, die al snel de naam “Sully” krijgt, door de media geprezen om zijn heldendaad. Echter vindt er op de achtergrond een groot onderzoek plaats dat de reputatie en carrière van Sullenberger dreigt te verwoesten. Sully toont het drama achter een van de bekendste vliegtuigrampen van Amerika.

Sully Screeenshots DVD & BD

Naast Tom Hanks zien we in Sully Aaron Eckhart (The Dark Knight, Olympus Has Fallen) als Jeff Skiles, Valery Mahaffey (Desperate Housewives, Seabiscuit) als Diane Higgins en Anna Gunn (Breaking Bad, Enemy of the State) als Elizabeth Davis.

Releasedatum: 5 april 2017 (22 maart via VOD)
Speelduur: 96 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, angst

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina