High School Musical: The Concert vanaf 24 oktober op DVD

Walt Disney’s Emmy Award winnende dans- en muziekfilmhit

HIGH SCHOOL MUSICAL: THE CONCERT

vanaf 24 oktober op DVD

Met veel humor, aanstekelijke liedjes en spectaculaire dans is de film “High School Musical” de feel good dans- en muziekfilm van nu! Na de film brengt Walt Disney Studios Home Entertainment nu op 24 oktober High School Musical: The Concert uit, de concertregistratie van de spetterende concerten die de High School Musical sterren in 41 Amerikaanse steden gaven.

Maak deel uit van het wereldwijde fenomeen want met High School Musical: The Concert word je achter de schermen uitgenodigd en beleef je de actie van heel dichtbij. Alle bekende en aanstekelijk hits uit High School Musical worden live vertolkt door de High School Musical idolen Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Monique Coleman, Lucas Grabeel en Drew Seeley.

Deze sensationele DVD biedt méér dan een concertregistratie. Het bijzondere bonusmateriaal biedt de mogelijkheid om het concert zelf te regisseren door te kiezen uit vier verschillende cameraregistraties. Zo neem je zelf deel aan de actie op het podium! Ook is Disney Channel’s Jordan Pruitt, die het voorprogramma van High School Musical: The Concert verzorgde, als bonusmateriaal toegevoegd. Lucas Grabeel, in de film te zien als Sharpay’s broertje Ryan, neemt je backstage mee en vertelt wat de cast ‘on the road’ meemaakt als ze met maar liefst 8 bussen door Amerika toeren. Tot slot mocht een vooruitblik op High School Musical 2, die vanaf 28 november op DVD verkrijgbaar is, natuurlijk niet ontbreken in het bonusmateriaal.

Al met al is High School Musical: The Concert een must-have voor alle fans!

Op 15 augustus werd de spectaculaire twee-disc Remix Editie van de Emmy Award winnende film High School Musical op DVD uitgebracht. In deze succesvolle hit van het Disney Channel volgen we twee high school leerlingen, de knappe en populaire basketbalspeler Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens), de verlegen en slimme nieuwkomer op de school. Ze zijn ogenschijnlijk tegenpolen, maar delen een intense passie voor zingen en dansen…

"High School Musical" is geschreven door Peter Barsocchini ("Drop Zone") en de regie en choreografie was in handen van Emmy Award-winnaar Kenny Ortega (Winter Olympische Spelen Openingsceremonie, "Gilmore Girls" en "Dirty Dancing").

Zac Efron ontbreekt op de DVD; na High School Musical bemachtigde hij een grote rol in de musicalfilm Hairspray en kon dus niet deelnemen aan de concerten.

Technische specificaties :
Nederlands Ondertiteld.
Geluid: Dolby Digital 5.1: English/Français/Spanish
Aspect Ratio: 1.78:1
Presentation size: 4x3
Speelduur: concert: 57 minuten, bonusmateriaal: 82 minuten
Leeftijd: alle leeftijden
Consumentenadviesprijs: €14,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina