Hilarisch en aandoenlijk, het waargebeurde I, TONYA heeft het allemaal - 26 juni op DVD en Blu-ray

Een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje

I, TONYA

I, Tonya DVD & Blu-ray

26 juni op DVD en Blu-ray

Oscar-winnaar Beste Actrice in een Bijrol

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van de verguisde Amerikaanse kunstschaatser Tonya Harding (een sterke rol van Margot Robbie). De film ontving maar liefst drie Oscar-nominaties, waarvan één werd verzilverd door actrice Allison Janney voor haar weergaloze rol als Tonya’s moeder. Vanaf 26 juni is de film overal verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

I, Tonya Still

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak.
 
I, Tonya’ is een portret van een buitenbeetje met een talent groter dan zichzelf. Margot Robbie schittert als nooit tevoren als de verguisde Tonya Harding, terwijl Allison Janney als Tonya’s moeder een filmpersonage voor de eeuwigheid neerzet. Regisseur Craig Gillespie (‘Lars and the real girl’) vindt met ‘I, Tonya’ een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering.

Regie: Craig Gillespie
Cast: Margot Robbie, Sebastian Stan, Julianne Nicholson

Genre: Drama/Komedie
Speelduur: 115 (DVD) / 120 min (BD)
Taal: Engels, Frans
Geluid: Dolby Digital 5.1/DTS-HD MA 5.1
Beeld: 2.35:1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 26 juni

The Searchers logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina