Hitachi toont nieuwe projectoren, LCD en Plasma TV's

Hitachi toont zijn topinnovaties op IFA

Introductie nieuwe generatie HD Ready home cinema projector, plasma- en lcd tv’s, DVD/Hard Disk recorders en DVD camera’s.


Brussel, 29 juli 2005 – Hitachi Digital Media Group presenteert het topaanbod van hun Master-concept op IFA 2005, Hal 23A. Het Master-concept zet de trend in stijl, prestatie en geavanceerde digitale technologie en is ontworpen om de klant de ultieme digitale home entertainment ervaring te bieden. De nieuwe Ciné Master PJ TX 200 wordt voor het eerst in Europa getoond en belooft de referentie te worden onder de HD Ready home cinema projectoren. De Ciné Master maakt gebruik van Hoge Definitie beeldtechnologie om ultrascherpe hoge resolutie beelden weer te geven. Hoge Definitie geeft tot 4 keer hogere resolutie dan Standaard Definitie.

Anticiperend op de HDTV-uitzendingen die eind 2005 overal in Europa van start gaan, biedt Hitachi met zijn Picture Master HD Ready platte tv’s eveneens de beste Hoge Definitie beeldschermtechnologie op de tv-markt. Op IFA worden eveneens de topmodellen geïntroduceerd van de Movie Master DVD-camera’s en de Hitachi’s super-multi-formaat DVD / Hard Disk recorders.

Overige nieuwe producten zijn onder andere de PJ-LC9 home entertainment LCD-projector, drie nieuwe lcd-tv’s en een nieuwe 42 inch plasma tv.

“Het merk Hitachi staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Onze Master Class producten vormen het vlaggenschip van de consumenten elektronicaproducten in elk van hun categorieën en ze vertegenwoordigen het beste wat er op de markt te vinden is als het gaat om stijl, kwaliteit en prestatie“, aldus Mark Wilkin, hoofd van Brand en Communicatie voor Hitachi Europe Ltd. “Hitachi bezit, ontwikkelt en produceert de essentiële technologieën die noodzakelijk zijn om telkens opnieuw de grenzen van de technologie te verleggen. Daarom is het mogelijk om met de Master-producten leading edge innovaties te ontwerpen en produceren. In tegenstelling tot de meeste andere consumenten elektronicamerken, die afhankelijk zijn van onderdelen van verschillende derde partijen, gebruikt Hitachi zijn eigen onderdelen. Deze integreren wij tot stijlvolle en toonaangevende producten. Het beste bewijs hiervan zijn de Master-series.“

Bezoekers van IFA krijgen de gelegenheid om als eerste de Master kwaliteit te ontdekken – voor elk van de Master-concepten is een aparte ruimte voorzien op de stand van Hitachi.

MEMORY MASTER: Super-multi-format DVD / Hard Disk Recorders

Dankzij Hitachi’s Memory Master hoeft men zich niet langer zorgen te maken over verschillende DVD-formaten, want de nieuwe DVD / Hard Disk Recorders zijn in staat om alle DVD-schijfformaten te lezen en te beschrijven. De Memory Master modellen kunnen opnemen en terugspoelen op DVD+R, DVD+RW,DVD-RAM, DVD-R en DVD-RW. Beschikbaar in 80GB, 160 GB en 250 GB, bevatten de Memory Master recorders een nieuwe optie: ‘Commercial Advance’ of ‘Commercial Skip’. Deze laat gebruikers automatisch de reclameblokken overslaan wanneer een film bekeken of gekopieerd wordt. Memory Master legt de controle voor het kijken van films bij de gebruiker en maakt entertainment eenvoudiger en gemakkelijker.

CINE MASTER: HD Ready Home Cinema Projector

Als opvolger van de succesvolle PJ TX 100 Home Cinema Projector, introduceert Hitachi zijn nieuwe Ciné Master PJ TX 200 op IFA 2005. Het is een elegante 16:9 3 LCD-projector voor Hoge Definitie (720p) entertainment thuis op groot scherm die een uitstekende kleurweergave biedt met indrukwekkende contrast ratio. Met flexibele installatie- en uitgebreide aansluitingsmogelijkheden, staat de nieuwe Ciné Master PJ TX 200 garant voor een perfecte combinatie van hoge definitie prestatie, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid.

Naast de Ciné Master PJ TX 200 presenteert Hitachi op IFA ook zijn nieuwe PJ-LC9, een instapmodel LCD-projector voor thuisgebruikers.

PICTURE MASTER: HD Ready Plasma- en LCD-tv’s

De toekomst van televisie is Hoge Definitie en Hitachi heeft vandaag de technologie hiervoor klaar. Bezoekers van de Hitachi-stand kunnen de nieuwe modellen binnen het Picture Master concept in actie zien. Voor de ultieme kijkervaring in HD-resolutie bieden de Picture Master 42PD7200 plasma-tv en de 32LD7200 LCD-tv nog nooit geziene beeldkwaliteit en kleurweergave.

Picture Master-tv’s gebruiken de allernieuwste Hitachi advanced chip technologie, die de beeldkwaliteit intelligent bijstuurt en zodoende een uitzonderlijke helderheid, scherpheid en kleurweergave genereert. Picture Master past dynamisch het contrastniveau aan op specifieke plaatsen zonder de rest van het beeld te vertroebelen. Op deze manier wordt de beeldkwaliteit en scherpte geoptimaliseerd, vooral daar waar men anders donkere schaduw of digitale ruis verwacht. De Picture Master 42PD7200, een 42 inch plasma-tv, levert het indrukwekkende aantal van 68 miljard kleuren en de Picture Master 32LD7200, een 32 inch LCD-tv, biedt tot 1 miljard kleuren. Beide toestellen zijn HDTV Ready.

Naast het Picture Master aanbod stelt Hitachi ook zijn nieuwe HDTV Ready 42 inch plasma-tv voor: de Platara 42PD6600. Daarnaast introduceert Hitachi drie state-of-the-art LCD-tv’s: de 26LD6600 (26 inch), de 32LD6600 (32 inch) en de 37LD6600 (37 inch).

MOVIE MASTER: Hoge Resolutie DVD-Camera

Met zijn hoge kwaliteit 2.1 Megapixel CCD voor heldere en kleurrijke video-opnames en fotografie, vormt de Movie Master DZGX20E het vlaggenschip van Hitachi’s vijfde generatie DVD-camera’s. Het is een ergonomische en compacte nieuwe camera, die de meest geavanceerde high performance opties samenvat in een kleine en stijlvolle DVD-camera.

Als ontwikkelaar van de DVD-cameratechnologie, toont Hitachi zijn volledige assortiment vijfde generatie producten op IFA. Dit omvat naast het topmodel DZGX20E, de DZMV780 en de DZMV750, die beide compacter zijn en betere beeldkwaliteit en autonomie leveren dan voorgaande modellen.

Recente artikelen

Laatste reacties

robvanknegsel  |  31-07-2005

En wat kost nou zo'n Picture Master 42PD7200 met 68 miljard kleuren?
Lees meer >

PCMSCHOUTEN  |  30-07-2005

En de voet op die van Pioneer Veel zogenaamde beeldverbeterende technieken leiden niet altij tot een beter beeld. Alle digitale snufjes staan op mijn Phil...
Lees meer >

Gerben van der Leun  |  30-07-2005

De vormgeving lijkt wel heel erg op die van LG.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina